3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

The Midnight Club Säsong 1

The Midnight Club Säsong 1

Mina förhoppningar var att The Midnight Club skulle vara mer skräck än vad det var. Den hade potentialen att bli en grym skräckserie men kanske riktar den sig åt yngre tittare. Serien handlar om ett par ungdomar som har olika sjukdomar som de kommer dö av. Det finns ingen medicin som kan rädda dom. Och istället för att spendera sin sista tid med sin familj så har dessa ungdomarna valt att bo Brightcliffe Hospice. En plats där de kan känna sig normala trots att de alla är döende.

The Midnight Club Säsong 1

Serien är absolut sevärd! Den är lite läskig, det ska jag inte ta ifrån den. Den visar hur svårt det kan vara att riva ner någon annans mur, hur hopp och förtvivlan kan få en att göra konstiga saker. Serien slutade med en cliffhanger som jag inte alls var beredd på så jag hoppas att det blir en uppföljare till denna. Tyvärr verkar det som att Netflix cancelar en massa serier som jag följer nu vilket gör mig skit förbannad. Vi får se om det blir någon uppföljning av denna. Har ni inte sett den så rekommenderar jag den.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.