1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

The book of Boba Fett Säsong 1


Innehåller spoilers om karaktärer, ej handling

The book of Boba Fett Säsong 1

Mina förväntningar på The book of Boba Fett var så extremt låga att jag inte ens hade tänkt se serien. Som tur är så är min sambo ett stort Star Wars fan och han hade tjatat om serien ett bra tag innan vi väl satte oss och började kolla.

Vi kollar för det mesta bara på anime nu men vi behöver något att se på när vi äter middag. Då ingen av oss kan Japanska så går det inte att äta samtidigt då vi måste hänga med i texten. Detta gav oss en chans att se Boba. Och wow säger jag bara. Den var så mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara.

The book of Boba Fett Säsong 1

Serien handlar om Boba Fett som är en bounty hunter och son till den beryktade bounty hunter Jango Fett, den sista kända överlevande från den berömda mandaloriska kommandostyrkan. I Star Wars filmerna så dör Boba Fett men jag antar att Disney såg potential i att väcka karaktären till liv igen. Under seriens gång så pendlar vi mellan dåtid och nutid vilket jag tycker dom gjorde snyggt men nu när jag sitter här och skriver så börjar jag fundera över vad serien egentligen handlar om. Upplevde inte att det riktigt kom fram varför Boba Fett valde att slå sig ner där han gjorde.

Du behöver se alla Star Wars serierna då de är kopplade med varandra

Även om vissa saker i efterhand var lite oklara så tycker jag att serien hålla samma standard som The Mandalorien. Och förstå min lycka när Mondo helt plötsligt dyker upp. De håller just nu på med Obi-Wan Kenobi serien så med andra ord. Du behöver se alla Star Wars serierna för att förstå dom då de alla är kopplade till varandra. Så innan du ser Boba Fett så behöver du ha sett Mandalorien and tust me, du kommer inte att ångra dig!

The book of Boba Fett Säsong 1

Men det är inte Mondo i sig som jag älskar. Dock vet jag att där Mondo är där är också Grogu eller Baby Yoda som vi kallar honom. Där sitter jag och äter min tacos och så helt plötsligt så är han där, Baby Yoda. Och jag börjar storböla helt hysteriskt i min tacos… Nej men alltså det finns inte ord för hur söt han är. Även om han är 80 år gammal så är han bara en liten bäbis för sin ras och han är så söt så man orkar knappt andas. Mitt craving efter att köpa en Grogu docka har aldrig varit större än vad det är nu! Men för att sammanfatta The book of Boba Fett. Se den! Den var verkligen över mina förväntningar och sista avsnittet är väl ett av de finaste i hela Star Wars universumet.

6 Kommentarer

 1. 24 mars, 2022 / 10:50

  Så söt baby Yoda är och tack för tipsen. Kramis <3

 2. 24 mars, 2022 / 19:51

  Vilken söt liten baby Yoda! 🙂 Jag har aldrig riktigt fastnat för Star Wars, har försökt se filmerna men inte riktigt förstått grejen med dem. Så serierna har jag inte ens försökt mig på. Kanske borde ge dem en chans igen, det var många många år sedan jag såg filmerna.

  • dixiwonderland
   Författare
   25 mars, 2022 / 15:19

   Mandalorien handlar om Star Wars universumet men du behöver inte ha sett filmerna för att förstå serien 😀 Jag är inget jätte stort fan av Star Wars. Tycker att Star Trek är mycket bättre 😉

 3. 25 mars, 2022 / 14:19

  Spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.