2   15
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

TÄVLING | Vinn skönhetsprodukter till ett värde över 1500 kronor


Denna tävlingen är sponsrad av mig själv. Företagen har inte varit med att sponsra denna tävlingen.

Vinn skönhetsprodukter till ett värde över 1500 kronor

1 December och vad passar då bättre än en tävling? Julen handlar om att ge och därför vill jag ge tillbaka till er för att ni stöttar mig i mitt arbete med mina sociala medier. Jag hade aldrig kunnat jobba med detta om det inte var för er och därför är det så viktigt för mig att kunna ge tillbaka till er så att ni förstår hur mycket jag uppskattar er. Denna tävlingen är lite annorlunda jämfört med mina tidigare då jag står för tävlingen själv. Ni får allt som är med på bilderna minus julklapparna haha. Rött läppstift från Tom Ford värt 420 kronor, läppennor från Bite värt 180 kronor styck, läppglans från Marc Jacobs, sminkborstar från Eco Tools, produkter från Yves Rocher, Maria Åkerberg, Milani med fler. Sammanlagt är detta värt över 1500 kronor. Jag kommer alltid försöka ha så mycket tävlingar som möjligt för att kunna ge tillbaka till er.

För att tävla
– Följ mig på instagram
– Motivera varför du ska vinna denna fantastiska julgåva
– Lämna din mailadress så att jag kan kontakta dig ifall du vinner
Tävlingen avslutas den 15 December och vinnaren kontaktas via mail.

Grattis till Gabriella som vann.


Denna tävlingen är sponsrad av mig själv. Företagen har inte varit med att sponsra denna tävlingen.

Dela

39 Kommentarer

 1. 1 december, 2017 / 18:45

  Jag följer dig redan på instagram.

  Jag tycker eller jag skulle vilja vinna för att det är ett väldigt fint pris. Jag som ung mamma har inte ekonomin , ork eller tid att skämma bort mig själv. Jag prioriterar barnen i vått och torrt, det har resulterat i att jag försvunnit lite . Jag minns när jag köpte något till mig själv sist, kag minns det för att det händer ungefär 3 gånger om året. Jag vill också bli lite bortskämd, jag kanske inte är så ” tjejig” men ibland vill jag också göra det och ha de där badrumsskåpet fyllt eller ha liksom mer smink än bara mascara.

  Lr.blogg@hotmail.com

 2. 1 december, 2017 / 20:17

  Åh såå roligt med en tävling och wow vilka produkter. Jag följer dig redan på Insta och skulle vilja vinna eftersom jag veeeekligen skulle behöva uppdatera lite och skaffa nya produkter. När passar det dessutom bättre att uppdatera än vid den mysigaste tiden på året? Kram <3
  mail: kontakt@gabriellasigfridsson.se

 3. Jenni
  1 december, 2017 / 20:37

  Alltså WOW! Vilken fin gåva du ger, du ger verkligen allt och lägger så mycket fin tid på oss Dixi <3

  Jag skulle vilja vinna för att jag är dålig på att unna mig själv smink och skönhetsprodukter och därför skulle det vara superkul att få chans att få prova all denna lyx som jag annars aldrig köper.

  Din blogg har jag läst i flera år och blivit så inspirerad. Många plagg mm du skrivit och tipsat om har jag köpt och jag är så nöjd med allt! Har bett om inlägg som du tagit dig tid att skriva. Du är ju bara bäst!

  Kraaaam till dig! /panidaaas på insta

 4. 2 december, 2017 / 17:31

  åh jag skulle böva nya saker den har jag inte så mycket heller hemma så skulle vara kul med nåt nytt

 5. Louise
  2 december, 2017 / 21:31

  Följer dig redan!!? skulle vara grymt att få vinna dessa produkter, skulle jag vinna dessa så skulle jag ge bort dem till min mamma. Hon är ensamstående och jobbar hela tiden utan att unna sig själv med något alls. Så detta skulle vara nåt som skulle göra henne jätte glad. 🙂

 6. Jonathan
  2 december, 2017 / 22:17

  Tjabba! Hopplösa farsan här. Jag vet ju att jag inte har nån koll, men vill ändå välja klappar till tonårsdottern … med resultatet NOLL. Jag fattar ju ingenting av, hudjox, smink och såna prylar, men eftersom hon om ”välfyllda goodiebags” ständigt ylar, kanske jag ändå kunde lyckas med denna grej? Detta måste ju bara vara drömmen för en jox- & grejstokig tjej. Hoppas nu på jul-jackpott, att hon säger ”Åh snälla pappa, detta är det bästa jag nånsin fått!!”.

  Följer dig på instagram som @hobbothemanc

 7. 3 december, 2017 / 20:24

  Wow vilken tävling,
  är så klart med och följer på instagram som mythulin
  Jag vill vinna för det skulle verkligen bli att skäma bort mig själv. Jobbar hela december då jag jobbar i butik. Älskar att hjälpa våra kunder att hitta sina paket. men man glömmer lätt bort sig själv.

 8. Theresia Vidén
  5 december, 2017 / 11:01

  Följer dig på Instagram @theresiaviden
  Vilket fint set! Ett riktigt ”må bra” set. Vinner jag detta så ska jag ge det som present till en god vän. Hon har haft ett tufft år med otroligt många motgångar. Behöver all uppmuntran hon kan få, men ändå är hon stark och finns alltid för andra! Vill visa mina uppskattning till henne med denna fina gåva!

 9. Cornelia
  5 december, 2017 / 11:51

  Trött och sleten tvåbensmorsa, nej förlåt tvåbarnsmorsa.
  Ja, denna har du säkert hört 100 gånger förr.
  Men så grå å blek man är, i denna kalla vinter…
  Då skulle ett uppfräschande set med skönhetsprodukter pigga upp även denna trötta morsan ?.

  • Cornelia
   5 december, 2017 / 11:52

   Följer också (Idasvea) ?

 10. Alexandra
  5 december, 2017 / 12:23

  Superfint set av skönhetsprodukter som skulle göra vilken tjej som helst helt galen av lycka! Tänk att få botanisera loss bland alla fina produkter i setet! Sminka sig med de mjuka Eco Tools borstarna, läpparna pussklara med Tom Ford lippyn! En dröm helt enkelt. Att köpa saker till sig själv det blir det inte av när mat, hyra och räkningar går före så vore superkul att vinna detta set!

  • Alexandra
   5 december, 2017 / 12:26

   Jag följer dig självklart på Insta! Heter Verysunnysandy 🙂

 11. Sophia
  5 december, 2017 / 15:24

  Hej! Vilken underbar blogg och drömmiga bilder på Instagram ? jag skulle vilja vinna för att jag skulle vilja bli lite bortskämd och piffa till mig lite. Svårt att motivera varför just jag skulle vinna faktiskt. Men det skulle göra min jul iallafall ? god jul! ?

 12. Eva
  5 december, 2017 / 15:48

  Följer såklart! En set med makeup produkter av god kvalitet är en riktig bra idé, att få ge sitt ansikte det det behöver innan den långa vintern är över.

 13. Alan
  5 december, 2017 / 16:24

  Hej fina Dixi,
  vilket fantastisk pris! Jag är 16 år och mycket av mitt smink börjar ta slut, därför vore nya produkter alldeles perfekt! Jag försöker börja ta tag i mitt liv och på nyår har jag äntligen tänkt att ge killen jag gillat ett långt tag nu en kärleksförklaring. Det röda läppstiftet tillsammans med alla andra produkter skulle hjälpa min look att bli imponerande och fabulös. Vinnande i denna tävling skulle verkligen verkligen hjälpa mig en hel del! Får jag inte honom så får jag i alla fall sminket och det hade varit en riktig tröst för mig – du som gillar smink förstår mig säkert, Dixi. <3

  Jag följer dig på instagram som @alantahaa

  Med vänliga hälsningar
  Alan

 14. Pontus
  5 december, 2017 / 17:52

  Denna skönhetsgåva vore en fantastisk present,
  till henne som är det bästa som hänt.
  Det lyxiga paketet önskar jag vinna,
  till världens underbaraste kvinna.
  Jag vill överraska min kära fru,
  och hoppas därför vinna nu! <3

  Följer på instagram @carlweitzpontus

 15. Anja Heidkamp
  5 december, 2017 / 18:18

  Jag följer dig på Instagram!

  Jag är så trött på mig själv just nu! Torr hud, frissigt hår, trasiga naglar osv så jag skulle behöva en härlig boost i form av lyx till mig själv!

 16. Jagoda
  5 december, 2017 / 19:30

  Vilken rolig tävling !!
  Och shit vad fina priser.

  Följer på insta 🙂
  min motivering: Att vinna tävlingen & få hem alla fina produkter hade varit perfekt nu innan jul. En julklapp till mig själv 🙂 Det är lätt att glömma bort sig själv i dagens rusch – därför hade det varit kul med lite presenter 😉
  Hoppas på vinst 🙂

 17. Anneli
  5 december, 2017 / 20:32

  Åh vilken underbar vinst Följer dig på instagram sarnblad / Det skulle verkligen ge en kick Har bestämt mig att pyssla om mig själv bättre Våga mer i livet Så det skulle vara fantastiskt! Love/ Anneli

 18. Gunilla
  5 december, 2017 / 20:52

  Skulle älska att få botanisera i dessa underbara produkter och bli riktigt snygg! Med dessa prylar behöver jag aldrig vara skygg.

 19. 5 december, 2017 / 21:22

  Jag är med och tävlar !
  Följer dig på instagram mittandraliv .
  Vilken annorlunda lyxig tävling och perfekt för mig då jag fått kastat så mycket smink under året 2017 .Nu gapar det tomt i min nessescär och jag saknar lite av varje .Jag hoppas vinna denna julklapp och få göra mig riktigt snygg inför den kommande jul och nyår som stundar .
  God jul och Gott nytt år !!

 20. Hanna
  5 december, 2017 / 21:55

  Jag älskar allt som har med smink och skönhet att göra och under mörka och dystra tider är det ännu roligare att få testa sig fram i djungeln av produkter! Att vinna detta skulle göra mig så glad då det skulle sysselsätta mig många timmar att prova och testa och förhoppningsvis fynda någon ny favoritprodukt! Speciellt eco tools och Marc Jacobs är jag supernyfiken på att testa!

 21. Jonna
  5 december, 2017 / 22:31

  Men vilken tävling ? skulle vara helt otroligt roligt och lyxigt att vinna detta! Med småbarn en 5 åring och en 6 månaders bebis finns varken ekonomin eller lyxen att prioritera mig själv och speciellt inte med sånna här otroliga skönhetsprodukter! Skulle känt mig som en helt ny människa och mamma om jag fick chansen att ha dessa fina produkter i min necessär 🙂

  Kram ❤️?

 22. 6 december, 2017 / 09:31

  Hej
  Upptäckte precis din sida, ser ut att vara ett varmt gemytligt och äkta konto, ska bli kul å följs dig och inspireras av din värme.
  Tävlar gärna om hudvårdsprodukter nu nämner ovan så man kan piffa till ett vintertrött ansikte :0)

 23. Olivia
  6 december, 2017 / 13:01

  Jag skulle verkligen älska att få vinna allt detta ❤️
  Det har varit ett tufft år och jag har mått så dåligt, blev sjukskriven i januari och sedan dess har allt bara gått utför.
  Detta skulle vara en sån underbar julklapp ??

 24. Amanda
  6 december, 2017 / 23:50

  Åhh detta skulle verkligen vara underbart att vinna för en lärarstuderande, ensamstående mamma! Hoppas hoppas! Så kanske jag också får glänsa lite till nyår!
  Följer på insta: Amandalotta

 25. Elsa Nord
  8 december, 2017 / 03:54

  Min farmor skulle uppskatta det gär så mycket. Hon är skild och bor ensam i en liten lägenhet mitt inne i stan, dock älskar hon att vara fin och gå ut på stan och visa upp sig liksom☺️. Hon är värd allt u världen. Det gör skulle sitta perfekt under granen till henne.

 26. Anna
  8 december, 2017 / 18:36

  Denna fantastiska vinst skulle bli många fina klappar till både mig och döttrarna i jul.
  Att kunna överraska med några extra klappar vore verkligen riktigt kul.

  följer på instagram som pepsiab

 27. Ulrika Bånnsgård
  8 december, 2017 / 20:16

  Hittade precis ditt instakonto och det verkar så mysigt.
  Jag är en 33-årig tvåbarnsmamma som är på väg tillbaka efter en utmattning. Och nu, mitt i livet, mitt i krisen och kaoset så har jag hittat ett hudvårdsintresse. Smink är nästa grej jag vill bygga på med och då vore detta kit helt perfekt.
  Önskar dig en trevlig jul!

 28. 11 december, 2017 / 14:45

  Hej! Så himla fint av dig att hålla i denna giveaway! Jag följer för övrigt redan dog på Instagram (såklart!).
  Jag vill vinna för att skönhet är mitt största och just nu även det enda. Jag genomgår just nu en planerad benförlängning till följd av en olycka som hände för många år sedan. Det är en smärtsam och svår men också givande resa. Jag är av denna anledningen sjukskriven under en längre tid. Dessutom har jag problem med att röra mig, särskilt längre sträckor vilket i sin tur leder till att jag stannar inne mycket. I allt detta har jag funnit ett intresse i smink och skönhet, jag älskar att sminka mig och känna mig fräsch. Faktum kvarstår dock att jag är sjukskriven och som många vet ger sjukpenning sällan utrymme för mer än det som är absolut nödvändigt. Därför skulle jag bli så oerhört glad om jag vann denna giveaway! Hade kunnat smörja in mig med krämer, lägga ansiktsmasker och sminkat mig varje dag om jag kunnat. Jag är absolut inget offer, jag kommer bli helt återställd (förhoppningsvis! Inget ingrepp är ju riskfritt). Men under denna relativt jobbiga tid hade denna gåva varit ett ljus.

 29. Resime Morina
  12 december, 2017 / 03:00

  Följer på insta !
  Åh jag vill gärna vinna denna lyxiga box då skönhet är som terapi för mig. Jag mår bra utav att piffa till mig och unna mig själv nya grejer.. så jag hoppas detta blir min vinst 🙂 hade hopppat av glädje !!

 30. Annika Nilsson
  12 december, 2017 / 09:02

  Följer såklart på instagram: aneritrea
  WOW! Vilket kit!
  Jag är blek som ett lik, i akut behov av kosmetik!

 31. Jennya Johansson
  12 december, 2017 / 11:02

  Va generöst och fint av dig!

  En lyxig goodiebag som du valt ut. Jag älskar Marc Jacobs och hade ingen aning om att de hade läppglans. Denna goodiebag skulle bli en bra och fin julklapp till mig själv. Jag har köpt julklappar till släktens alla barn så att prioritera mig själv är det inte läge för nu riktigt. Följer på Insta under jennyannhbg
  Kram Jennya (Jenny-Anne)

 32. Pernilla
  12 december, 2017 / 11:20

  Wow vilken fantastisk tävling! ?
  Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig unnar mig någon lyx. Sätter min familj och deras behov långt före mig själv. Och gör det med glädje! Men det skulle vara jätte kul att få vinna något som går till bara mig ❤️

  • Pernilla
   12 december, 2017 / 11:22

   Självklart följer jag dig på instagram! ?? Pernillapirat

 33. Sandra Pettersson
  13 december, 2017 / 19:01

  Vilken rolig tävling!! ? Jag följer dig på instagram (ardnaas) och även här på din blogg, och har gjort det ett tag ? Tycker att du är en inspiration och gillar allt du lägger upp! Eftersom även jag bor i Trollhättan blir det lite extra roligt att följa dig ??
  Att få vinna detta skulle bli en otrolig julklapp och en julklapp som jag skulle uppskatta väldigt mycket, då jag tycker att smink och skönhet är riktigt roligt och älskar att prova nya produkter ?

 34. Jennifer B
  14 december, 2017 / 19:57

  Följer såklart på insta!

  OH nu hoppas jag vinna! Läppennor och läppstift är aldrig något jag använt. Men det får lov att bli röda läppar till julafton då jag 19e ska skära upp underläppen (få bort ofarlig knöl). Det är på insidan, men kommer bli blå och uppsvälld. Det var ju också en HEEEL del annan lyx där i vinsten, där måste jag nog också läsa på lite, jag har inte direkt lyxiga produkter hemma 🙂

 35. Anette
  14 december, 2017 / 20:00

  Följer dig:) vilken vinst! Älskar smink men kan inte så mycket om märken och vilka produkter som skulle passa mig bäst så den här julklappen skulle vara så rolig att få jag att jag kan prova mig fram!

 36. Susanna
  14 december, 2017 / 22:29

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna detta och dela med mina vänner nu vid jul. Jag är student och det hade vart härligt att kunna unna både sig själv och sina vänner med lite smått och gott ur goodiebagen. 🙂
  Jag följer dig på instagram @susannalillian
  God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.