1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Tävling | Vinn en Pure Box + rabattkod


Denna tävlingen är i samarbete med thepurebox.se

Vårt mål är att inspirera kvinnor till att välja snällare och mer målmedvetna produkter som inte skadar oss eller naturen. Genom oss får du chansen att prenumerera på The Pure Box och upptäcka minst 5 naturliga eller ekologiska produkter, som skickas till dig i en box i slutet på varje månad. Tillskottet nu är att vi även kommer jobba med produkter som är märkta med cruelty free och Vegan. I boxarna kommer det finnas produkter från såväl stora väletablerade företag som små nystartade företag. Självklart tänker vi på miljön! Våra boxar och fyllnadsmaterialet är gjorda av 100% återvunnet material.

Jag är så himla glad över detta samarbetet med Thepurebox.se.
För mig är det viktigt att göra sitt bästa när det kommer till att värna om vår miljö, medmänniskor och djur.
Därför känns det extra roligt att ha denna tävlingen tillsammans med The Pure Box.

♥ Tävlingens regler ♥
Följ Thepurebox på deras sociala medier
(Frivilligt men det ökar dina chanser att vinna.)
Vad är pure (ren) för dig?
Det kan vara en ekologisk produkt/kanske en plats du tycker om att besöka.
Glöm inte att lämna din mailadress så att jag kan kontakta dig.

Tävlingen avslutas Fredag den 24 Mars.

Vinnaren blev Anna, Grattis ♥

Detta vinner du:
♥ Sösar – Sacred Forest Torvmask 119:-/30 ml
Balanserar hudens oljeproduktion.
♥ Weleda – Almond Sensitive Skin Hand Cream 99:-/50 ml
Lugnande och fuktighetsbevarande.
♥ S5 – Serenity Cream 432:-/50 ml (15 ml i boxen)
En lugnande fuktighetskräm för ansiktet.
♥ Nonique – Anti-Aging Handtvål 99:-/300 ml
Regngör varsamt och återfuktar händerna.
♥ Helhetshälsa – MSM 235:-/200 st (20 st i burken)
Både jag och Bonzo äter MSM då det är väldigt bra ifall man har artros eller reumatism.
♥ Bonusgåva – Organicup 229:-
Tillverkad i 100% medicinskt silikon. Menskopp.

Skulle det vara så att du inte vinner så går du inte helt lottlös.
Med koden DIXI får du 50 kronor rabatt på din beställning.


Denna tävlingen är i samarbete med thepurebox.se

29 Kommentarer

 1. 20 mars, 2017 / 18:55

  Åh vad roligt med en tävling! Följer thepurebox på både instagram och facebook 🙂

  För mig handlar pure (ren) inte bara om produkter, även om jag älskar weleda! Pure för mig är en solig vårdag, när det verkligen luktar vår och man känner att sommaren är påväg även om vinden blåser lite småkyligt. Jag befinner mig ute på promenad längs älven i tystnad, och livet känns bara underbart och utan stress! Det är pure för mig 🙂

 2. Helena i Uppsala
  20 mars, 2017 / 19:23

  Äkta källvatten är pure för mig. Det är jättegott att dricka, håret blir mjukt av det när man sköljer efter schamponering. Jag bodde på landet förut och vet var några källor rinner upp.

 3. 20 mars, 2017 / 19:58

  Vad rolig box 🙂

 4. 20 mars, 2017 / 23:18

  oh hoppas många deltar för dessa är sååå fina produkter!

 5. Anna
  21 mars, 2017 / 08:11

  ”Pure” för mig är mer en livsstil och en känsla än en specifik produkt eller plats. Det handlar om medvetna val när det kommer till kost, skönhet och hälsa. Det handlar om att ge sin kropp det den är värd, inte en massa tillsatser och gifter, men även den motion och den återhämtning som är så viktig i dagens samhälle. Extra viktigt blev det för mig att leva så rent som möjligt efter att jag fick barn, mina val är ändå något som min dotter ska leva med utan att ha möjligheten att välja själv.

 6. Liza
  21 mars, 2017 / 11:24

  ”Pure” för mig är en serie av pålitliga och naturliga produkter som tar hand om oss på bästa möjliga sätt. Det är fräscht, luktar gott och rent 🙂
  Det är viktigt att man är miljömedveten men också tänker på sig själv!

 7. 21 mars, 2017 / 11:57

  Pure för mig är att vara ärlig, rak och snäll mot mig själv. Inte skapa någon jag inte är, inte göra något jag inte vill utan försöka se till min vilja, mina mål och mina tankar utifrån mina egna förutsättningar.

 8. Gunilla.M.B
  21 mars, 2017 / 13:20

  Pure – är för mig honung – naturell och utan tillsatser – direkt från bikupan !
  Men även en porlande fjällbäck – så ren och oförstörd !

 9. Rebecka
  21 mars, 2017 / 16:47

  Vilken rolig tävling! 😀 För mig är Pure/ren känsla när hoppar i havet, gärna näck 😉 , en tidig sommarmorgon och känner hur det bubblar och fräsher runt en. Ingenting annat får mig att känna mig mer uppfriskad och ren som då.

 10. Sophia
  21 mars, 2017 / 18:04

  Ordet ”pure” för mig handlar fktiskt inte mestadels om det fysiska, utan mer om psykiskt. Det första jag tänker på när jag hör ordet pure är pure intentions, vilket är för att jag tycker det r så viktigt att man är liksom äkta och ren som person, och har rena och goda tankar när man går in i något, annars så blir det varken bra för dig eller de omkring dig. Jag skulle säga att vill man vara ren, då börjar man med själen, för det är det som räknas.

 11. Emma N
  21 mars, 2017 / 20:47

  Pure eller ren på svenska handlar inte enbart om produkter. Pure är sådant som är bra för människan men även alla individer som finns runt omkring oss som påverkas av människans val. Genom att välja biologiskt nedbrytbara produkter, återvinna, skippa sköljmedel samt göra aktiva val i detaljhandel skapas ett bättre levnadssamhälle för alla individer, oavsett hur små eller stora individerna är. Genom alla aktiva val bidrar vi till att kommande generationer har en bättre förutsättning att leva och vistas här på jorden. Det är pure för mig.

 12. 21 mars, 2017 / 21:58

  Att känna sig ren/pure innebär att få må bra både utanpå och inuti. Ett välmående inre bidrar till ett välmående yttre och tvärtom. Jag känner mig mest ”pure” när jag är ute i skogen/naturen och i friska luften.

 13. Emely
  21 mars, 2017 / 22:01

  Åh vilken härlig tävling, och fin idé! det här konceptet gillar jag starkt!!!
  Jag följer The pure box på instagram.
  Pure för mig är att följa sitt hjärta och vara sann mot sig själv i alla lägen såsom karriär, relationer, livsstil och åsikter. Våga stå för det du tror på och våga vara den unika människa som du är. Be pure! Ha det gott.

 14. Ida
  21 mars, 2017 / 22:15

  Pure för mig är lika med ett gott samvete!

 15. Pernilla W
  21 mars, 2017 / 22:36

  Klart jag vill vara med i denna utlottningen 🙂 Pure (ren) för mig är att leva i harmoni med naturen. Vi behöver alla värna om vår planet och tänka på miljön. Jag väljer ofta ekologiska alternativ när det gäller hudvård och skönhetsprodukter. Har hittat en serie som jag varmt kan rekommendera och det är Gaias produkter som finns att köpa hos Ax & Lin. Vore jättekul att få testa dessa produkter för att hitta nya miljövänliga alternativ när det gäller hudvård. Mvh / Pernilla (nillwa@hotmail.com)

 16. Matilda
  22 mars, 2017 / 08:42

  Åh dröm att få prova fina och ärliga produkter! Pure är känslan för mig när jag besöker min mormor vid hennes sjöstuga i fjällen. Att bada i iskallt vatten, strunta i allt vad smink och stress heter samt att umgås med en stark kvinna som verkligen bara blir vackrare för varje rynka gör mig alltid lika övertygad om att skönhet verkligen strålar från en välmående insida och ut!

  /Matilda (matilda@vonscheele.net)

 17. Sara Lindqvist
  22 mars, 2017 / 14:31

  Pure för mig handlar om vem man är och vad man står för. Det handlar om att vara ärlig och uppriktig med sig själv och gentemot andra. För mig innebär det att jag försöker lämna ett så litet avtryck efter mig på planeten som möjligt genom de produkter jag använder och den mat jag äter. På så vis hoppas jag att den ska må bättre och kunna bära många generationer framåt. Då mår jag bra, oavsett om jag befinner mig i centrala Stockholm eller uppe på en fjälltopp.
  Följer The Pure Box både på FB och Instagram.

 18. Moa
  22 mars, 2017 / 15:24

  Vilken fin box! Stort plus att de är gjorda i återvunnet material! 😀
  Pure/ren för mig är natur, vinter som vår, varmt som kallt. Älskar tystnaden i naturen, de friska vindarna och stillheten. Känner mig sällan så levande som jag gör i naturen.
  Ps: Jag följer på instagram! Under ”cinalovisa”

 19. Caroline L
  22 mars, 2017 / 19:13

  Pure är för mig känslan som orörd natur ger. Allt är naturligt som det en gång skapats. Ren luft och friden som enbart naturliga ljud kan uppbringa.

 20. Ellinor Grengby Lindahl
  22 mars, 2017 / 21:03

  Pure för mig är morgonen, precis när natten övergår till gryning. När en hel dag ligger framför en full av möjligheter. Ren från fördomar och dålig självkänsla. Inspirerad av frisk dagg och morgondimma. Det är pure för mig <3 Följer på instagram (belliellan) och Facebook (Ellinor G Lindahl). 🙂

 21. Anna H Berglund
  23 mars, 2017 / 05:51

  Puré är för min en bebis. De är rena både till kropp o själ. Följer på fb

  • Anna H Berglund
   23 mars, 2017 / 05:52

   Och inte puré utan pure

 22. Annika Nilsson
  23 mars, 2017 / 11:09

  Följer och gillar på både Facebook och Instagram!
  Pure är nytvättade lakan hängande på tork i solsken!

 23. Gerdan R
  23 mars, 2017 / 20:33

  Pure för mig innebär en promenad i frisk, orörd natur eller ett bad i rent, kristallklart vatten. Och att tillverkade produkter som mat och hygien/skönhetsmedel bara innehåller giftfria ingredienser.

 24. Paola
  23 mars, 2017 / 21:48

  REN är en livsstil, en vardagsfilosofi som jag strävar efter att uppnå. Den behöver inte vara överdrivet perfekt, men att så ofta det är möjligt göra val som är bra för hälsa och miljö, för kropp och själ, det är REN för mig. Äta mat lagad från grunden. Köpa närproducerat, använda ekologiska produkter, främja projekt som stödjer människor – allt sådant, litet och stort, det är REN för mig!

  Gillar som Paola Allegrini och följer som @mikkimuz.

 25. Ulrika Andersson
  23 mars, 2017 / 22:20

  Åh vilken spännande tävling, vilken bra box.
  Pure för mig handlar om att vara öppen, mottaglig. Att vara nyfiken inför nya upplevelser och inte bara göra som man alltid gjort. Precis som ett barn, som vågar och vill testa nytt och är intresserad av att lära sig och ta in sin omvärld. Att vara pure inför stort som smått, oavsett om det handlar om stora livsval eller bara att man ska våga prova nya spännande produkter 😉

  Gillar på Facebook och instagram under ulvali66

 26. Henri
  24 mars, 2017 / 07:59

  Det första jag tänker på när jag hör pure är faktiskt självförtroende och självkänsla. Att fullt ut kunna älska dig själv och vara nöjd är pure! En positiv utstrålning är pure! ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.