Tarte finns nu på Sephora

Maracuja Oil Multifunktionell / Amazonian Clay 12-hour highlighter / Amazonian Clay Matte Waterproof Bronzer / Tartelette Tease Clay Palette / Creaseless Under Eye Concealer / Base Tape Hydrating Primer / Babassu Foundcealer Skincare Foundation SPF 20

Som vi har längtat! Är man sminkintresserad så kan man inte ha missat sminkmärket Tarte. Jag blev så glad när jag såg att Sephora har tagit in märket i sitt sortiment. Deras conceler som ni finner länkad här ovan ska tydligen vara en av de bästa om inte den bästa på marknaden! Tidigare fick man beställa utanför Sverige för att få tag på den vilket kan bli dyrt med momsen men nu går den alltså att köpa på svenska Sephora. Jag har aldrig testat detta märket tidigare men är så sugen på att göra en beställning då de hade otroligt många fina ögonskuggspaletter men också för att jag så gärna vill testa deras concealer och se ifall den är så bra som alla säger.

Tarte finns nu på Sephora

Det första som sticker ut för mig angående deras produkter är att de har mycket vattenfasta produkter. Bronzern som jag har länkat här ovan ska tydligen vara vattenfast? Om den är det får jag låta vara osagt men alltid bra med produkter som sitter. Jag gillar också att de har solskyddsfaktor 20 i sin foundation. Så viktigt att ta hand om sin hy och skydda den från solen.

Tarteist PRO Amazonian Clay Palette

Gillar ni matta färger så är denna paletten för er! 16 matta och 4 duokrom-nyanser. Just denna färgskalan är min absoluta favorit. Jag dras alltid till varma, bruna nyanser. Dock sminkar jag mig alltid ljusare på sommaren och mörkare på hösten. Men med en palett som har så många olika färger fungerar denna bra året runt.

Tarteist Pro Remix Amazonian Clay Palette

Hade jag åkt till Coachella i år så hade detta varit den bästa paletten! Jag som älskar skimriga ögonskuggor får snabbare hjärtslag när jag ser denna paletten. Vilka underbara färger! Perfekt för alla festivaler nu i sommar.

Tartelette In Bloom Clay Palette

Tartelette Toasted eyeshadow palette

Hur fina är inte dessa två? Om man skulle beställa en palett, hur ska man kunna välja? Jag har nog aldrig varit med om ett märke som har så här många fina paletter. Och om ni tror att detta är alla, nej nej nej. Det finns så mycket mer i Tartes sortiment hos Sephora. Har ni testat märket så skriv gärna vad ni tycker.
Dela

16 Kommentarer

 1. 16 april, 2019 / 18:56

  Så otroligt drömmigt!!!! Önskar verkligen att Sephora fanns i Skottland 🙁

 2. 16 april, 2019 / 22:05

  Så många underbara färger! 😍

 3. 16 april, 2019 / 23:34

  Åh så fina paletter och kul att de går att köpa i Sverige nu 🙂 sv; Men nej huh, då MÅSTE du ta det lugnt nu så blodtrycket inte blir värre!! <3

 4. 17 april, 2019 / 08:21

  Så många fina nyanser! 🙂

 5. 17 april, 2019 / 13:31

  Blev SÅ glad när jag hörde att Tarte skulle komma till Sephora, vill så gärna testa deras omtalade concealer! 😀 <3

 6. 17 april, 2019 / 16:36

  Har aldrig ägt något från Tarte, men har hört mycket gott om deras produkter 🙂

 7. 17 april, 2019 / 20:57

  så fint 😀 måste gå på sephora 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   18 april, 2019 / 09:11

   Finns att beställa online också 🙂

 8. 18 april, 2019 / 13:06

  Ååååh äntligen!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.