2   12
4   19
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36

Stranger Things Chapter 4 Part 2

Stranger Things Chapter 4 Part 2

Den 1 Juli släpptes de två sista avsnitten av Stranger Things. Jag kan säga att det var några av de 4 bästa timmarna i mitt liv. Under varje säsong så har de levlat upp och detta final chapter har inte gjort någon besviken. Karaktärerna har varit helt amazing. Erica, Eddie, Max och Dustin är mina absoluta favoriter. Den som jag gillar minst är faktiskt Eleven. Jag förstår utvecklingen som karaktären har gjort. Men när man tycker att scenerna utan huvudrollsinnehavaren är bättre då är det något som inte riktigt klingar.

Stranger Things Chapter 4 Part 2

Erica är allt och lite mer. Hon är sassy samtidigt som hon är nördig, super smart och cool på samma gång. Jag tror att hennes karaktär är otroligt viktig för unga personer som växer upp idag. Du kan älska rollspel samtidigt som du är smart och cool. Den typiska nörden suddas ut lite. Jag älskar att hon fick vara med så mycket nu i denna säsongen. Och om det kommer en femte säsong som det viskas om så hoppas jag att hon får ännu mer plats i rutan.

Och jag vore inte den nörden som jag är om jag inte såg sista avsnittet och grät. Ni som har sett sista avsnittet förstår nog varför jag grät. Det fanns många delar som var riktigt bra men en av de absolut bästa scenerna är i klippet här nedanför. Jag vill dock påpeka att det är en enorm spoiler så har ni inte sett sista avsnittet så se inte klippet. Men som vi alla vet så har Kate Bush – Running up that hill klättrat på listorna runt om i världen tack vare den grymma scenen med Max och Vecna.

I en av de bästa scenerna (som tekniskt sett innehåller flera scener) så hör vi svagt i bakgrunden tonerna av running up that hill. När vi sedan byter scene så hör vi trummorna från introlåten för Stranger Things och BANG så har vi en av de grymmaste remixerna ni kan tänka er. Musiken är så enormt viktig. Jag som själv sitter och klipper videos vet hur viktigt det är att rätt ton hamnar i rätt sekund i klippet för att skapa den perfekta känslan. I en sån här stor produktion som ses av miljoner människor så är det avgörande. Som sagt så är det en stor spoiler så se inte klippet om ni inte har sett serien. Men jag älskar det och har nog sett klippet fem gånger redan.

Stranger Things Chapter 4 Part 2
Musiken har varit helt amazing genom hela seriens gång. Och en av de mest epic scenerna är helt klart när Eddie står på hustaket och jammar sönder till Metallica – Master of Puppets

Så som det sista avsnittet avslutades så känns det som att vi kommer få en Chapter 5. Men det kommer dröja år då filminspelningen inte ens är påbörjad. Jag hoppas naturligtvis på mer. Jag älskar denna serien och för min del så får de gärna ösa in ännu mer skräck. Ni som har sett serien, vad tycker ni om den?

Dela

8 Kommentarer

 1. Maria
  8 juli, 2022 / 14:25

  Älskar också Stranger things! Ett riktigt mästerverk till serie.
  Men du, så grym du är på att recensera, det borde du tjäna en extra slant på tycker jag 🙏

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juli, 2022 / 22:17

   Men gud vilken komplimang du ger mig! Blir ju helt rörd. Tycker jag är så dålig på att recensera för jag vill ju inte spoila något samtidigt som jag vill få fram mina känslor 😅 Men jag blev så glad av att få läsa detta. Och roligt att någon uppskattar mina recensioner 😀

   • 9 juli, 2022 / 10:48

    Hahah alltså jag älskar också den serien såååå mycket!! :,)

 2. 9 juli, 2022 / 09:04

  Bästa serien sedan den släpptes. Denna säsong är lätt den bästa och mest välgjorda 😍😍

 3. 10 juli, 2022 / 17:22

  Vi har börjat titta på den serien men har inte riktigt fastnat. 😛
  Men helt okej slötittande typ 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.