0   29
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Strålande sol och spöregn

Vilket väder vi har haft idag. Strålande sol, spöregn, strålande sol, spöregn. Tyvärr råkade jag och Messi ut för en liten skur men han verkade inte så brydd av regnet. Värre var det när jag skulle torka honom. Det tyckte han var extremt onödigt haha. Han har blivit en riktig myskille vilket är så himla roligt för han har inte alls velat gosa tidigare. Värmer i hjärtat. Efter Messi så var det dags för Smilledillen och hon är så himla go. Även om hundarna inte är mina hundar så älskar jag dom något otroligt. De får mig att må så bra och jag hoppas att de uppskattar våra promenader tillsammans lika mycket som jag gör.

Strålande sol och spöregn. Frida Boisen Berätta aldrig det här

Väl hemma så tog jag en dusch, värmde en matlåda och sen var det dags för lässtund. Mitt mål är att läsa en bok i månaden. Tyvärr så har början av detta året varit helt cray cray men med hösten så kommer även lugnet. Just nu läser jag Berätta aldrig det här av Frida Boisen. Boken handlar om hennes mamma som tog sitt liv och i sitt självmordsbrev så skrev hon att självmordet var Fridas fel. Det kommer naturligtvis en recension när jag har läst klart boken. Medan jag inväntar att Johan ska komma hem från jobbet så ska jag försöka jobba undan lite grejer. Känner äntligen att jag ligger i fas med allt vilket har gett mig ett så stort lugn.

Dela

3 Kommentarer

  1. 13 september, 2022 / 17:19

    Så mysigt du har det med vovvarna och vad kul att du försöker att läsa en ny bok varje månad. Kramis <3

  2. 14 september, 2022 / 17:13

    Åh vill gärna ha recension sedan, älskar boktips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.