1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Starta eget


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Blinfo.se

Innan jag tog steget att bli egenanställd så stod jag och velade ifall jag skulle skaffa eget företag eller inte. Hur i hela friden skulle jag klara av att skicka en faktura? Att betala en var hur lätt som helst men att faktiskt vara den som skapar fakturan skrämde mig. Mycket för att det handlar om papper som ska in till skatteverket. Hade jag vetat för två år sedan att det finns företag som Blinfo så hade jag kanske vågat ta steget och starta eget.

Hos Blinfo kan du hitta i stort sett all information som du kan behöva för att kunna sköta ditt företags ekonomi. Dom har allt från böcker, dokumentmallar och webbkurser. Skillnaden mellan att ha företag eller att jobba som egenanställd som jag gör är rätt stor. Det enda jag behöver göra är att skapa en faktura och sen sköter faktureringsföretaget som jag fakturerar med allt det andra som att skicka information till skatteverket eller påminnelse ifall min kund inte betalar i tid. När man har eget företag så ska man ha koll på kvitton, redovisningar, bokföring och kanske löner för anställda. Då är det perfekt att man kan få hjälp med allt det som man kan behöva få hjälp med.

Att jobba som egenanställd passade mig bäst då mitt jobb kan ses som ett frilandsjobb. Men skulle jag i framtiden bestämma mig för att öppna en webbshop för att tex sälja halsdukar och tröjor som jag stickar själv då hade jag behövt mer information än den som jag besitter själv och då är det så bra att det finns företag som Blinfo som har allt samlat på ett och samma ställe.


Detta inlägget är i annonssamarbete med Blinfo.se

 

14 Kommentarer

 1. 13 oktober, 2017 / 10:05

  Underbart med eget företag, man lär sig massor!!

 2. 13 oktober, 2017 / 11:15

  Åh tack för tipset!
  Funderar på att bli min egen med bloggen, ska genast in och kika 🙂

 3. 13 oktober, 2017 / 11:58

  Så roligt att få ta del av! 🙂

 4. 13 oktober, 2017 / 12:02

  vilket bra tips 😀 !!!

 5. 13 oktober, 2017 / 12:24

  Bra tips för dom som vill starta eget! 😀 Kramis

 6. 13 oktober, 2017 / 13:53

  Det finns ju så otroligt bra hjälp att få idag om man är egenföretagare. Otroligt starkt av dig iallafall att våga starta eget!
  Sv: Nja, jag får se hur jag gör alltså… det där med boken o det. Kan ju börja med att försöka se ett youtubeklipp med honom, haha

  • dixiwonderland
   Författare
   14 oktober, 2017 / 10:14

   Jag är ju egenanställd som jag skriver i inlägget. Det är inte riktigt samma sak som att starta eget 🙂

 7. 13 oktober, 2017 / 16:26

  Åå, skulle vara så kul att driva eget! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   14 oktober, 2017 / 10:13

   Hoppas att du kanske kan göra det i framtiden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.