0   20
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Speciell vecka då jag har haft alla sex vovvarna

Speciell vecka då jag har haft alla sex vovvarna

Det har varit en väldigt lång vecka. I Onsdags så började jag jobba igen efter att ha varit hemma i 1,5 vecka. Det har gått bra att jobba men idag så har jag känt mig sämre. Hostan var borta igår men inatt hostade jag mycket och det har hållit i sig hela dagen. Vi skulle egentligen firat Johans farfar som fyllde 92 år i Tisdags men nu är Johans pappa sjuk också så vi har ställt in det. Vi åkte dock ut dit tidigare idag då deras telefon hade slutat fungera. Så vi hjälpte dom att få igång telefonen samt berätta att kalaset är inställt tills vi alla mår bra igen.

Jag valde även idag att maila in till vårdcentralen efter att ha läst era kommentarer samt pratat med mina anhöriga. Då det var tredje gången som jag besökte en vårdcentral så visste jag inte vad som brukar göras när man kommer dit. Men jag har nu förstått att jag blev väldigt dåligt behandlad. Jag har nu valt att byta vårdcentral men sannolikheten att jag kommer söka hjälp igen är minimal. Idag har jag varit sjuk i exakt 2 veckor och det känns i kroppen.

Speciell vecka då jag har haft alla sex vovvarna

Även om jag bara jobbade i tre dar så var denna veckan speciell för det var första veckan på väldigt länge där jag hade alla sex vovvarna. Och om de var glada att se mig! Det värmde verkligen i hjärtat att se att de hade saknat mig lika mycket som jag hade saknat dom. Jag var dock mest glad över att få se Oliver och Nala igen då jag inte har dom regelbundet som de andra. Var rädd att gamla Oliver skulle ha glömt bort mig men han verkade väldigt glad över att se mig. Dock finns det ingen som ens kommer i närheten av glädjen som exploderar i Nala när hon ser mig.

Speciell vecka då jag har haft alla sex vovvarna

Jag valde att ta med mig Nala hem en stund efter promenaden igår. Nalas ägare har kommit att bli en av mina närmaste vänner så jag visste att det skulle vara okej. De andra hundarna skulle jag aldrig ta med mig hem utan att fråga naturligtvis. Hon var överlycklig över att få busa med sin ekorre. Vi låg även i sängen och sov lite tillsammans. Så mysigt.

Förutom att vara sjuk samt börjat jobba igen så har jag i flera dagar tjatat på Johan att vi ska köpa ett Playstation 5. De släppte Hogwarts Legacy igår och jag har suttit i över en timma varje dag och kollat när TheRadBrad har spelat spelet. Det ser MAGISKT ut men vi får väl se om jag får ett PS5 i Alla hjärtans dagpresent eller inte. Det kostar tyvärr 7000 kronor. Sa att jag hellre vill ha ett PS5 än en förlovningsring haha.

6 Kommentarer

 1. 12 februari, 2023 / 14:28

  Så mysigt! Hoppas ni alla blir friska snabbt <3

  • dixiwonderland
   Författare
   13 februari, 2023 / 10:03

   Jag mår bättre nu men hostan ligger och lurar fortfarande :/

 2. 12 februari, 2023 / 19:00

  Åh vad mysigt med alla 🙂

 3. 12 februari, 2023 / 20:38

  Vården är verkligen under all kritik ibland! Samma här i UK tyvärr 🙁 Haha hellre PS5 än förlovningsring, vad söt du är <3 Min pojkvän har just skaffat spelet och han är besatt, får ingen kontakt med honom just nu :')

  • dixiwonderland
   Författare
   13 februari, 2023 / 10:03

   Det kommer nog bli lika dant för min sambo också när jag börjar spela 🤣 Tänker att jag kommer bli som Penny i The big bang theory när hon börjar spela wow 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.