1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Snö, äntligen är den tillbaka


Detta inlägget innehåller annonslänkar


Snö. När jag tittade ut genom fönstret denna morgonen så möttes jag av snö. Massor av snö. Tråkigt bara att den kom nu och inte under December men man ska inte klaga. Jag är så glad att jag bor i ett land där man får uppleva alla fyra årstiderna. Jag hade aldrig klarat av att leva på en plats där det alltid är samma typ av väder.

När jag tog bort alla juldekorationer så satte jag upp våra vanliga gardiner i köket. Tycker det ser så himla gulligt ut. Svårt att fånga på bild då köket är så litet. Gardinerna köpte jag hos Ellos för flera år sedan men jag älskar dom fortfarande. Glöm inte att ni får 25% rabatt på er beställning med koden 355401. Gäller även varumärken och möbler.


Snow. When I looked out trough the window this morning I saw snö. Lots of snow. Sad that we didn´t have any in December but I wont complain. I am so happy that I live in a country where we have all four seasons. I could never live in a place where the weather was the same all year around.

When I put away all the christmas decorations I put up our curtines again. I love them so much because they are so cute. Hard to get them in a picture because our kitchen is so small. I bought them from Ellos years ago but I still love them. Don´t forget that you get 25% discount with the code 355401. 

12 Kommentarer

 1. 5 januari, 2017 / 12:16

  Gardinerna ser jättefina ut och ja underbart att det kommit snö

 2. 5 januari, 2017 / 12:47

  Nä så sant, hade heller inte velat ha statistik, men sedan blir det ju bara för man har att man vill kika, tror inte man kan välja bort det. För är det sämre någon/några dagar blir man ju bara besviken ju

  • dixiwonderland
   Författare
   5 januari, 2017 / 18:44

   Tror vi är olika där 🙂 Min statistik påverkar inte mina känslor kring bloggen. Jag är dock inte ute efter att få en stor blogg så tror det är därför jag så sällan kollar den.

 3. 5 januari, 2017 / 13:23

  Så himla mysigt med snö ju! 😀

 4. 5 januari, 2017 / 16:50

  jag håller med dig tjejen ^^… snö å kyla + sol är sååå uppfriskande för själen!! Älskar verkligen denna dag som idag, njöööt så<33
  Ha en TREVLIG HELG och god fortsättning =D

  • dixiwonderland
   Författare
   5 januari, 2017 / 18:39

   Åhh va härligt 😀 Jag gjorde det samma! Hade så roligt i snön med hundarna 😀

 5. 5 januari, 2017 / 21:49

  Det är väldigt fint med snö, synd bara att det är så fruktansvärt kallt att man knappt klarar av att vara ute oberoende av hur mycket kläder man har på sig. <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2017 / 10:24

   Nu vet jag inte vart du bor men vi har det inte så kallt 🙂 Jag går fortfarande runt i mina leggings utan att frysa så jag njuter 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.