4   22
5   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Smink från LH Cosmetics

Innehåller reklamlänkar från Lyko.se
Smink från LH Cosmetics

Jag har fått lite smink från LH Cosmetics och detta var faktiskt första gången som jag provade produkter från detta märket. Jag har velat testa LH Cosmetics enda sedan Linda Hallberg lanserade sitt sminkmärke. Men det som har gjort att jag har avstått är priset. Jag skulle säga att LH Cosmetics är i en lite högre prisklass än de sminket som jag brukar köpa. Därför var det så himla kul att få hem dessa produkterna och äntligen få chansen att testa märket.

Smink från LH Cosmetics

Infinity Ink Black

Jag har provat denna eyelinern tre gånger nu och kan säga att det är en av de bästa som jag har testat. Jag har använt Caias eyeliner i över ett år nu men den kan inte ens jämföras med Infinity Ink Black. Det är just kombinationen av den spetsiga borsten och ett jämt flöde av färg som gör den enkel att använda både för nybörjare och proffs. Formulan är vattenresistent, fäster bra och transfererar inte samtidigt som den är lätt att ta bort med sminkborttagning. Oavsett om du vill ha en naturlig eller intensiv look så är Infinity Ink den perfekta eyelinern, och naturligtvis är den 100% vegansk.

Mina åsikter om Infinity Ink Black från LH Cosmetics

Den är otroligt enkel att använda. Ibland när det kommer till eyeliner så kommer det för mycket produkt. Detta gör det svårt för en att måla en tun linje. Trots att jag har använt eyeliner i över 20 år snart så är jag fruktansvärt dålig på att måla eyeliner. Därför tycker jag om eyeliners som ger lite produkt och på de sättet så kan jag bygga upp eyelinern till den tjockleken som jag själv vill ha.

Smoke it out palette

Upptäck en värld av möjligheter med nio högpigmenterade skuggor, var och en med en sammetslen, nästan smörig textur som landar mjukt på dina ögonlock. Designad av den visionära Hannah Martin är denna palett ett måste för att skapa både iögonfallande och nedtonade looks. 

Mina åsikter om Smoke It Out Palette från LH Cosmetics

Har du gjort en karriär som makeup artist så kan jag lova dig att dina kunder har extremt höga förväntningar på dina produkter. Mina förväntningar var höga men jag blev inte besviken. Smoke it out palette innehåller 9 olika skuggor som är riktigt pigmenterade. Jag hade dock inte förväntat mig något annat heller. Det som är roligt med denna paletten och många andra av LH Cosmetics produkter är att du kan ha den på läpparna och ansiktet. Paletten är inte skapad för att endast användas som en ögonskugga och det tycker jag är så kul.

Skulle jag rekommendera LH Cosmetics?

Jag skulle absolut rekommendera LH Cosemtics. Du får betala lite mer men produkterna håller verkligen topp kvalité vilket jag tycker är viktigt. Jag är inte en person som förbättrar på mitt smink under dagen. När jag väl har sminkat mig då ska sminket sitta hela dagen. Är ni sugna på LH Cosmetics så tycker jag absolut att ni ska testa produkterna.

4 Kommentarer

 1. 11 juni, 2024 / 20:08

  Ohh då vart jag ju nyfiken på den pennan. Jag har följt henne då och då genom åren och tycker hon är duktig. Samt jag har alltid kört med ISA DORA på eyeliner och mascara för jag faktiskt inte tål något annat faktiskt =D

  • dixiwonderland
   Författare
   14 juni, 2024 / 18:57

   Jag har Isadoras kajalpenna som jag älskar!

 2. 12 juni, 2024 / 12:17

  Vilka fina färger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.