3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Ska sanningen fram

Det var ett tag sedan som jag skrev. Ska sanningen fram så mår jag inte speciellt bra nu och har inte gjort sen ett par veckor tillbaka. Jag sover i snitt 4 timmar per natt, har svårt att äta och har tappat glädjen för mycket som jag tyckte var kul så som växterna. Jag har inte mått så här dåligt på många år. Jag har många fina människor runt mig som finns där för mig. Och jag vet att saker och ting kommer bli bättre. Att ha ångest är inget främmande för mig men det var länge sedan som den var så stor som den är just nu. Jag fortsätter att kämpa på och försöker jobba med mina sociala medier precis som vanligt. Men om jag försvinner i några dagar så vet ni varför.

Ska sanningen fram

Idag var dock en bättre dag. Anne-Marie kom till Trollhättan så vi kunde äntligen gå på spa som var hennes födelsedagspresent som jag gav henne förra året när hon hade fyllt år. Ingen av oss visste att Älvhögsborg hade en relaxavdelning och förstå vår lycka när vi hade den helt för oss själva. Vi var dock inte glada när vi fick veta att vi behövde tvätta vårt hår innan vi gick in i poolområdet. Jag har aldrig någonsin behövt göra det på något annat spa och då är ändå Upper House fem stjärnigt. Jag påpekade för personalen att det inte står ingenstans på hemsidan när man kollar upp relaxen att detta gäller.

Man kan tycka att det inte är en big deal men mitt hår tar en evighet att torka och deras hårföner var helt värdelösa då de bara blåste kallt. Så nästa gång behöver jag ta med mig två handdukar, egen hårfön, hårprodukter osv. Men personalen var så jäkla service minded så de gav oss ett presentkort så att vi kan komma tillbaka gratis nästa gång. Sånt älskar jag! Det är service på hög nivå och vi tyckte relaxen var så fin. Rent och snyggt så vi hade gått tillbaka även om vi inte hade fått presentkortet.

Sedan gick vi för att äta thaibuffé på vårt favorit ställe. Och snäll som hon är min underbara Anne-Marie så hade hon köpt en present till mig. Hon skämmer bort mig alldeles för mycket! Och det var verkligen ingen dålig present heller. Jag blev verkligen så himla glad. Men främst så är jag bara så tacksam över att jag har så himla fina vänner som alltid ställer upp för mig.

Dela

6 Kommentarer

 1. Anne-Marie
  6 mars, 2023 / 19:46

  Vi kommer klara oss igenom detta tillsammans ❤️ Du ska veta att du aldrig är ensam och det kändes extra bra att kunna ge dig en present när du har det tufft just nu. Även om det inte tar bort det jobbiga så är du värd all omtanke ❤️ Älskar dig en massa ❤️

  • dixiwonderland
   Författare
   7 mars, 2023 / 09:34

   Älskar dig så mycket och är så tacksam att vi får gå igenom hela livet tillsammans. I de bra och dåliga stunderna ❤️

 2. 7 mars, 2023 / 08:38

  Men fina du… Jag hoppas du mår bättre snart & åter är på benen som vanligt.
  Gör ont att läsa att du inte mår så bra, du är GRYM och så inspirerande. Glöm inte det mitt i allt <3
  Kramar!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 mars, 2023 / 09:34

   Men va fin du är, detta betydde mycket att få läsa ❤️

 3. Pernilla
  7 mars, 2023 / 13:35

  Krya på dig fina du! Vet hur det är i de värsta stunderna men vet också att det ALLTID vänder. Ta hand om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.