3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Sista veckan av April

Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar

Sista veckan av April!

Tycker månaderna springer iväg. April har verkligen bjudit på riktigt Aprilväder. Vet att många har fått snö medan vi har haft kraftiga vindar som vält träd. Inte riktigt vad man vill ha efter denna långa vintern. Framför allt hoppas jag att Maj månad bjuder på sommarvärme och inte samma kyla som April haft.

I helgen var vi ute i Öresjö för jag behövde fotografera två samarbeten. Det ena finner ni här och det andra kommer jag publicera senare i veckan. Jag filmade en vlogg så hoppas att ni vill hänga med på vår Lördag.

Och på tal om att filma så ska jag spela in två videos idag. I slutet av varje månad så publicerar jag Växtuppdatering. I den videon går jag igenom ALLA mina växter och ger en uppdatering med dom. Sen ska jag plantera om mina frösådder och då kör jag en frågestund samtidigt. Annars blir det lätt långtråkigt om jag bara ska sitta där och göra samma sak om och om igen. Planen är också att göra min hemläxa nr 3 och skicka in till skolan. Upplever att denna uppgiften är väldigt enkel.

Shoppat en massa klänningar och sista dagen för att få 20% rabatt

Idag och kommande dagar inväntar jag en hel del paket. Jag har beställt en massa sommarklänningar. Denna sommaren så ska vi fotografera som aldrig förr, det är min plan. Och då behövs det fina klänningar. Dessutom så behöver jag verkligen vardagsklänningar. Har en tendens att köpa klänningar som jag endast använder på mina fotograferingar. Ni har fortfarande chansen att få 20% rabatt på er beställning hos Bubbleroom. Idag är sista dagen för kampanjen.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.