2   15
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Sista veckan, Äntligen!


Detta inlägget innehåller reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

Sista veckan, Äntligen!

Nu är det äntligen sista veckan som växterna kommer bo på min grannes balkong. Nu till helgen så kommer jag börja att plantera ut alla växterna och det ska bli så skönt att få det gjort. Denna veckan så kommer de få övernatta på balkongen. Jag kommer naturligtvis sätta ut små tester för att se så att de klarar av nätterna. Men som lägst kommer vi ha sju plusgrader så jag tror inte att det ska vara något problem. Zinnia och Dahliorna är mest känsliga så där vill jag testa för att verkligen vara säker.

Sista veckan, Äntligen!

Men det känns som en enorm lättnad att äntligen få plantera ut dom. Slippa springa fram och tillbaka mellan lägenheterna varje dag. Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är för min granne som gett mig nyckeln till hans lägenhet och låtit mig springa där medan han inte har varit hemma. Så himla snällt. Utan hans balkong så hade detta aldrig gått. Jag har förlorat flera av sticklingarna under denna processen. Så hade jag inte aklimerat dom så hade jag nog förlorat majoriteten av dom.

Sista veckan, Äntligen!
Många av mina Zinnior har börjat få blomknoppar

Förutom utflytten av blommorna så har jag fått sålt en hel del växter här hemma. Så himla skönt att bli av med dom då jag ändå inte har plats. Så det har blivit en hel del paket som skickats men även så många otroligt fina möten med personer som delar samma intresse som jag. Alltid roligt att få ett ansikte på de personerna som följer mig. Imorgon ska jag på jobbintervju så ni måste hålla tummarna för att jag får jobbet.

Dags att filma vårens Växtuppdatering

På Onsdag har sambon AW så jag ska ha en riktigt mysig dag/kväll för mig själv. Ska nog passa på att filma min Växtuppdatering när han inte är hemma. På Torsdag kommer min bestie hit och hon ska klippa mitt hår. Jag har inte råd att gå till frissan så jag tvingar min bestie istället haha. På Fredag börjar vi plantera ut blommorna och på Lördag ska vi till min mamma och fira Morsdag.

Och på tal om Morsdag så erbjuder Vackra Buketter morsdagbuketter från 400 kronor. Förra året så var Morsdagbuketterna mina första beställningar någonsin. Det är väldigt roligt att kunna se tillbaka på min egna utveckling. Då gjorde jag så många misstag men under detta året så har jag verkligen lärt mig så otroligt mycket. För att beställa en bukett så maila till info@vackrabuketter.se.

Dela

14 Kommentarer

 1. 23 maj, 2022 / 15:44

  Vad kul att kunna sätta ut blommorna och att du slipper springa fram och tillbaka lika mycket då. Hoppas du får en fin vecka!

  • dixiwonderland
   Författare
   26 maj, 2022 / 10:29

   Tack detsamma 😀 Ja det ska bli skönt att få plantera ut dom imorgon 😀

 2. 23 maj, 2022 / 17:34

  Nej men wow, vilket projekt! Så snällt att du fått låna grannens balkong 🙂 Håller tummar och tår för att arbetsintervjun går bra imorgon!

 3. L
  23 maj, 2022 / 18:31

  Hej! Hoppas servrar bra med planteringarna! Och hoppas att inte tar illa upp av det här, men när du skriver ”aklimera”, tror jag att du i själva verket menar ”acklimatisera”?

  • dixiwonderland
   Författare
   23 maj, 2022 / 19:12

   Haha tack 😅 Skönt att någon rättar en när man skriver fel!

 4. 23 maj, 2022 / 21:09

  Så kul att få se hur de utvecklas fint 🙂

 5. 24 maj, 2022 / 11:15

  Åååh så mycket grönt!!!! Underbart 😀 kram!

 6. 24 maj, 2022 / 19:03

  å vad härligt att kunna börja plantera ut 😀 här dröjer det lite än

  • dixiwonderland
   Författare
   26 maj, 2022 / 10:30

   Ja det ska bli så skönt! Äntligen 😀

 7. 24 maj, 2022 / 22:42

  Låter omständigt, förstår att det känns skönt att få tillbaka dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.