3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Rutiner och vår nya kökslampa

Innehåller reklamlänkar för Cellbes.se

Detta blir min sista ”lugna” vecka. Nästa vecka kommer alla hundarna tillbaka från sommarlovet och jag går från en hundpromenad om dagen till hela fem. Det kommer bli tufft men samtidigt så ser jag fram emot att få in riktiga rutiner. Sen vi flyttade hit så har allt bara varit kaos och jag är väldigt glad över att jag bara har haft Oliver denna sommaren. Denna sommaren eller detta året för den delen blev långt ifrån vad jag hade drömt om. Det har varit så kaotiskt och jobbigt. Samtidigt som vi har försökt få ordning här hemma när problem efter problem efter problem har dykt upp så har vi fått gå igenom så jobba saker privat.

Rutiner och vår nya kökslampa. Cellbes

Men jag försöker att ta en dag i taget. Det är inte lätt när tankarna och känslor är all over the place. Men får vi bara in rutiner så tror jag att det kommer bli lite enklare. Bara som en så simpel sak som att storhandla har försvunnit helt för oss. Jag har inte heller haft orken att laga mat när det har varit så himla mycket annat runt omkring oss. Men nu ska det bli ändring på det! Vi fick upp vår fina taklampa igår och jag älskar den. Det gör sån enorm skillnad på vårt mående nu när lägenheten börjar bli ”klar” när det kommer till möbler. Nästa steg blir dekorationer men det är inget som jag kommer stressa med.

10 Kommentarer

 1. 31 juli, 2023 / 14:04

  Likte profilen på den lampen! Er den svart?

  Ønsker deg en fin ukestart ^^

 2. 31 juli, 2023 / 21:06

  Ni har det så fint och skönt nu när det börjar falla på plats mer och mer. Lampan är jättefin vi har en som är typ lika i vårt kök.

 3. 2 augusti, 2023 / 18:38

  nu är snart lägenheten lika vacker som du 😀

 4. 2 augusti, 2023 / 22:20

  Jättefin lampa! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.