1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Regnet piskade mig i ansiktet

Vilken hemsk start jag hade på dagen idag… När jag stod ute och pumpade däcken till min cykel så började det naturligtvis att regna. Jag hade kunnat ta bussen men jag är för snål för att betala 26 kronor för 90 minuter haha. När jag cyklade dit så var det okej men hem var fan det värsta jag varit med om. Det öste ner så mycket att jag inte ens kunde kolla rakt fram för regnet piskade mig i ansiktet. När jag sen äntligen kommit hem så hoppade jag in i duschen för att göra mig i ordning.

Oktober har inte visat sin bästa sida men förhoppningsvis får vi bättre väder. Min bestie kom hit idag och överraskade mig med en jätte vacker rosbukett. Ni kan ju förstå hur glad jag blev då jag älskar blommor ♥ Vi gick ut och åt lunch och sen fotade vi lite för bloggen.

What a terrible start I had this morning… When I stood outside pumping the tires to my bike it started to rain of course. I could have taken the bus but I’m too stubborn to pay 26 sek for 90 minutes haha. When I rode there the weather was okay but on my way home, it was the worst weather ever. It rained so much that I could not even look straight ahead because the rain whipped my face. When I finally got home, I jumped into the shower to get ready.

October has not shown its best side but hopefully we get better weather. My bestie came here today and surprised me with a really beautiful bouquet of roses. You can understand how happy I was  ♥ We went out for lunch and then we photographed some pictures for the blog.
Dela

16 Kommentarer

 1. 3 oktober, 2017 / 20:19

  Åh. så himla trökigt med regn! Tycker det regnar varje dag här i Hälsingland, trist!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 oktober, 2017 / 09:26

   Regn då och då har jag inget emot men när det är i flera dagar så vägarna blir översvämmade då är det inte roligt 🙁

 2. 3 oktober, 2017 / 20:27

  Åh vad gulligt av din bästa kompis! 😀

 3. 3 oktober, 2017 / 21:15

  Så underbart fin bild på dig! <3

 4. 3 oktober, 2017 / 21:21

  Usch så jobbigt, ösregnade även när jag cyklade till skolan imorse!!

 5. 3 oktober, 2017 / 22:29

  Å fy tusan å cykla i regn, haha!! 🙂 åå rosor är ju såå fint!! Och vilken vacker bild på dig! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   4 oktober, 2017 / 09:25

   Ja det var inte så himla roligt xD Tack 😀

 6. 3 oktober, 2017 / 22:48

  Här kostar det 22 kr om man har busskort, 35 om man inte har det – för 75 minuter, galet! Dock måste jag ta bussen då det är alldeles för långt för att cykla :/

  • dixiwonderland
   Författare
   4 oktober, 2017 / 09:25

   35 tycker jag låter galet dyrt? 😮 Fyfan 🙁

 7. 4 oktober, 2017 / 00:11

  ja men alltså ja avskyr när det är höst odetta eviga regnande !! skiner solen ok då kan det va fint men regnsuck

  • dixiwonderland
   Författare
   4 oktober, 2017 / 09:24

   Jag tycker det är mysigt med regn på hösten men inte varje dag och inte när jag måste ut och cykla xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.