3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Regnet faller utanför mitt fönster


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Boots/Nelly – Leggings/Gina Tricot – Tröja/FAV – Väska/Michael Kors – Halsduk/Den har jag stickat själv ♥

Hade en så himla fin kväll igår med Ann-Sofie. Hon kom hit efter att hon slutat jobbet och då bjöd jag på potatismos, köttbullar och brunsås. Vi har inte träffats på väldigt länge så hon åkte inte hem förrän efter nio igår kväll.

Jag startade min dag med en kopp kaffe och youtube. Regnet faller utanför mitt fönster och det finns nog inget mysigare än att få se en vlogg och försvinna in i någon annans liv för ett par minuter. Det blir lite som terapi. Sen ett bra tag tillbaka så är jag lite småbesatt av Helen. Hon verkar vara en otroligt varm och mysig person. Hon har precis blivit mamma till lilla Selma och när hennes Oskar friade till henne så sprutade tårarna ner för mina kinder. Har ni någon youtuber som ni tycker extra mycket om just nu?


Last night was so cozy when my dear friend Ann-Sofie came over. She came here after she was done at work so I had made dinner for us. Mashed potatoes, meatballs and brown sauce. A very Swedish meal. We had not seen each other in a long time so she went home after 9 pm.

Today I started my day with coffee and youtube. The rain is falling down outside of my window and there is nothing more cozy then to start the day with a vlogg and just disappear in someone else world. It´s a bit like therapy. My favorite youtuber right now is Helen. She seems to be a very worm and lovely person. She has just become a mom and when her Oskar proposed to her I started to cry so much. Do you have a favorite youtuber?

Dela

20 Kommentarer

 1. 23 september, 2017 / 15:44

  Åh det är så kul för Helens skull! En youtuber jag tycker om extra mycket är Sandra Lindahl! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 september, 2017 / 10:44

   Ja hon är verkligen värd all lycka 😀

 2. 23 september, 2017 / 16:53

  Skit vilken fin halsduk du gjort!

 3. 23 september, 2017 / 17:02

  Åh så fina bilder!<3

 4. 23 september, 2017 / 18:59

  Men mums vad gott med köttbullar!! Och så fin outfit <3

 5. 23 september, 2017 / 19:52

  Åh vad härligt med en sån mysig kompismiddag och vilken skön start du hade på dagen! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 september, 2017 / 10:42

   Ja det var verkligen så mysigt 😀

 6. 23 september, 2017 / 20:03

  jag är inte förtjust i youtube eller någon youtuber. Men men jag älskar köttbullar med potatismos och gräddsås 😀 Säkert brunsås också, men det vet jag inte hur man lagar, så… ja, om jag hade pulver skulle jag väl klara av det, men pulver kan knappast vara så gott…

  Tack så mycket, jag ser fram emot att långsamt nischa min blogg!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 september, 2017 / 10:41

   Jag skulle tro att skillnaden på brunsås och gräddsås är att man har i mer kinesisk soja och köttbuljong i brunsås 😉 Pulver skulle jag undvika till alra högsta grad!

 7. 23 september, 2017 / 20:49

  Åh såå mys, finaste du!!

 8. 23 september, 2017 / 22:47

  Så fin outfit, älska höstmodet

 9. 23 september, 2017 / 23:13

  ja men såna där ”dater” gör ju så mycket man tankar extra energi

  • dixiwonderland
   Författare
   24 september, 2017 / 10:38

   Ja verkligen. Är så tacksam för mina fina vänner 🙂

 10. 24 september, 2017 / 14:01

  Jag har faktiskt aldrig fastnat såå för youtube.. utan jag är mer i bloggvärlden 🙂 Men händer ju att man kikar på vissa ibland:)
  Vilken mysigkväll ni måste haft!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   25 september, 2017 / 09:28

   Ja men bloggar är mysiga dom också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.