1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Refurbly | Hyra eller köpa begagnade mobiler

Reklam för Refurbly.se

Vi lever i en värld där vi konsumerar mer än någonsin. Jag har under de senaste åren reflekterat mycket kring detta. Jag köper mycket mindre kläder idag än vad jag gjorde förr. Köper jag kläder idag då måste det vara kläder som jag kommer använda. De får inte bli hängandes i garderoben. Jag har alltid varit duktig på att ge bort/sälja saker istället för att slänga. Men nu har jag även börjat handla second hand.

Refurbly | Hyra eller köpa begagnade telefoner

Genom att handla second hand/begagnat så värnar vi om miljön. Bara för att något är trasigt så betyder det inte att det inte går att laga. Behöver du en begagnad iPhone? Refurbly har vad du letar efter. Refurbly grundades 2018 av Örebroaren David Lundgren Fetah. Med sin bakgrund inom mobilreparation från den familjeägda reparationsbutiken i Örebro, såg David en unik möjlighet att göra en positiv förändring för både konsumenter och vår planet.

Refurbly ett hållbart mobilägande både för plånboken och planeten

Jag är en person som har kvar min mobil tills det inte längre går att uppdatera apparna i den. För mig har det aldrig varit viktigt att ha den senaste tekniken. Så länge den tar bra bilder och apparna fungerar så är jag nöjd. Mobiler idag kostar lika mycket som datorer. Vilket jag på ett sätt kan förstå då det är en minidator som vi går runt med. Men det skulle aldrig falla mig in att betala över 10.000 kronor för en mobil och då använder jag mobilen för att kunna utföra mitt arbete. Jag har ännu mindre förståelse att någon som inte ens arbetar med sin mobil är villig att betala 14.000 kronor.

Refurbly | Hyra eller köpa begagnade telefoner

Då är det betydligt bättre att köpa en begagnad iPhone eller annan mobil från ett pålitligt företag där man kan få en relativt ny modell men endast för en bråkdel av pengarna. Om du är en person som gärna byter mobil ofta så tror jag att du kommer älska Refurblys funktion att hyra mobil till lågt månadspris. Du bestämmer själv hur länge du vill hyra. Om du vill uppgradera din mobil så går det utan problem och säg hejdå till dolda avgifter. Hyr du din mobil via Refurbly så har du ett fast månadspris. De erbjuder även denna tjänsten till företag vilket är så smart.

Jag har även fått möjligheten att erbjuda er följare en rabattkod där ni får hela 250 kronor rabatt vid köp av en begagnad mobil. Använd koden WONDERLAND i kassan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.