1   29
4   32
1   26
3   28
5   27
4   45
1   35
2   33

Recension av Benefit Cosmetics Porefessional Primer


Inlägget är reklam för Sephora.se och innehåller annonslänkar

Som ni kunde se i en av mina videos så beställde jag hem produkter från Sephora. En av dom var denna primern från Benefit Cosmetics. Den heter Porefessional (älskar namnet!). Primern som hjälper till att minska synliga porer och fina linjer. Benefit Cosmetics bästsäljande primer har en lätt och silkeslen formula som minskar ojämnheter och gör att hyn ser jämn och fin ut. Porefessional gör huden matt, tar bort glans och gör att ditt smink sitter bra hela dagen.

Just nu får ni 25% rabatt på primern! Sista dagen för kampanjen är idag så vänta inte ifall ni tycker om den.

Den får sminket att sitta bra hela dagen. Som ni vet så använder jag bara produkter som ska hålla hela dagen. Och sminket ser absolut bra ut efter en hel arbetsdag utan att jag har förbättrat på det. Men problemet är att jag inte alls upplever att den förminskar mina porer. Nu fungerar sminkprodukter olika på alla och denna primern är kanske bättre anpassad för någon som har mer fet/oljig hy. Min hy är väldigt torr så det är kanske därför som primern inte fungerar lika bra på min hy. Och när jag säger att jag har torr hy så menar jag att den är såpass torr att min hy flagnar trots att jag smörjer mig varje morgon och kväll. Därför vill jag inte att någon som har oljig hy ska tro att de får samma resultat som jag. Även om man har torr hy så kanske man får ett bra resultat. Det är väldigt individuellt. Men jag kommer inte att köpa denna igen.
Dela

4 Kommentarer

 1. Mia
  15 november, 2019 / 07:52

  Hittade du någon ny fuktkräm som hjälpte?😊

  • dixiwonderland
   Författare
   16 november, 2019 / 17:43

   Jag håller på att testa en nu så det kommer ett inlägg nu i veckan 😉

 2. 15 november, 2019 / 11:48

  Vilket bra tips för mig som har extremt fet och oljig hy. 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   16 november, 2019 / 17:42

   Hoppas att du gillar den om du köper den 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.