0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Perfekta avslutet på Fallens Dagar

De årliga fyrverkerierna ser man perfekt från vår lägenhet.

Detta har utan tvekan varit den bästa Fallens Dagar på länge. Främst för det grymma vädret men det har också varit en riktig familjehelg. Ikväll såg vi Magnus Carlson som medverkade i Så mycket bättre. Wow säger jag bara! Vilken röst den mannen har och det var så mäktigt med en live orkester. Får ni chansen att se honom live så gör det. Så gulligt att se alla gamla par tillsammans. Publiken har nästan bara bestått av ungdomar men ikväll var det den äldre generationen som tog över torget. Perfekta avslutet på Fallens Dagar. Vi gick hem strax efter konserten. Vi bor såpass högt upp att man kan se fyrverkerierna från vår lägenhet. Jag hoppas att ni alla haft en jätte fin helg. Imorgon är det dags att fortsätta jobba för min del.


This has undoubtedly been the best Fallens Dagar for a long time. Primarily for the amazing weather but it has also been a true family weekend. Tonight we saw Magnus Carlson who participated in Så mycket bättre (Swedish music program). Wow! What a voice that man has and it was so powerful with a live orchestra. If you get the chance to see him, take it! So sweet seeing all the old couples together. Perfect end of Fallens Dagar. We went home just after the concert. We live so high that you can see the fireworks from our apartment. I hope you all had a wonderful weekend. Tomorrow it´s back to work for me.

Dela

10 Kommentarer

 1. 24 juli, 2017 / 09:46

  Så himla fint kort! <3
  Blir så glad när jag klickar in här och läser hur bra det går för dig. Är inte förvånad dock 🙂
  Du är SÅ värd det. Himla duktig är du!
  Stor kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   24 juli, 2017 / 13:47

   Åhh fina du, TACK! Blir så glad varje gång du lämnar avtryck ska du veta 😀 :*

 2. 24 juli, 2017 / 11:10

  Va skönt att det blev så bra väder! Och vilken fantastisk bild på fyrverkerierna, jag önskar att jag kunde ta så fina kort på fyrverkerier men jag är lite rädd för dem haha

  • dixiwonderland
   Författare
   24 juli, 2017 / 13:47

   Jag tycker det är sjukt svårt att fotografera fyrverkerier men denna blev jag riktigt nöjd med 😀

 3. 24 juli, 2017 / 11:32

  Åh, jag ”missade” hela fallens, höll mig på avstånd ifrån stan vilket jag tycker är lite tråkigt för jag vet att det e en så härlig känsla att stå där i virrvarret men samtidigt riskerar jag att få mina panikattacker. Hörde smällarna igår , var så härligt! Det är ju så mäktigt!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 juli, 2017 / 13:46

   Jag hade aldrig gått ner om vi inte hade haft vår scenen som vi står på. Hade aldrig klarat av allt folk så jag förstår dig :/

 4. 25 juli, 2017 / 12:34

  Ja han har verkligen toppenbra röst, och så härligt att det varit bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.