3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

På grund av hög belastning


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning/Farina for Nakd – Foto/Matilda

Jag skrev i förra inlägget att jag var orolig över min senaste beställning hos Nakd men jag fick svar nu på morgonen att allt ser bra ut. På grund av hög belastning så har dom inte hunnit packa min order. Dock tycker jag inte att det ska ta en vecka att packa en order…

Idag ska jag och Bonzo hälsa på min mamma. Kan hända att jag ska till stallet med Matilda men det är inte bestämt än. Har suttit och tittat på lite blombuketter och hur fin är inte denna sommardrömmen? Jag kommer beställa hem den inom kort och visst är det lite kul att den matchar min klänning på bilderna. I helgen ska vi titta i lite affärer och jag tänkte besöka Gina Tricot då dom har fått in så mycket fint.


In my last post I wrote about that I was worried about my order at Nakd but I got an answer this morning. Because of high demand they are behind but everything looks great with my order. I just don´t think it should take one week to pack it…

Today me and Bonzo are going to visit my mom. I might be going to the stable with Matilda but nothing is set yeat. I have been looking at some flowers and I just fell in love with this summer dream. I will order it soon and I think it´s fun that it match my dress on the pictures. This weekend we´re going out to look in some stores and I thought that I would visit Gina Tricot because they got some new stuff. 

Dela

22 Kommentarer

 1. 6 juli, 2017 / 10:18

  Vad skönt att du fick beskedet att din beställning är påväg. Jättefina bilder på dig! 😀 Kramis

 2. 6 juli, 2017 / 10:23

  Så fin i din klänning och så bra att du fick svar då

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juli, 2017 / 10:57

   Nej det tycker jag inte heller. Har man hög belastning så borde man skicka ut ett mail om den informationen 🙁

 3. 6 juli, 2017 / 13:23

  Åh så fin du är!!

 4. 6 juli, 2017 / 14:16

  Hoppas du får dina kläder snart! Jättesöta bilder på dig!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juli, 2017 / 10:56

   Dom skickade paketet igår så jag får dom nästa vecka men tråkigt att det ska ta 1 vecka extra 🙁

 5. 6 juli, 2017 / 14:26

  Nej, en vecka ska det ta att FÅ paketet, inte att PACKA paketet, oh my god.

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juli, 2017 / 10:51

   Ja det håller jag med om. Har dom hög belastning så tycker jag att dom får skicka ut ett mail om det :/ Men nu är den skickad men tyvärr lär den inte komma i tid 🙁

 6. 6 juli, 2017 / 22:29

  Älskar verkligen dina bilder, du verkar vara så härlig! Kramar<3

 7. 7 juli, 2017 / 01:46

  Åhh, vilka fina bilder! Och klänningen var helt magiskt fin 🙂

 8. 7 juli, 2017 / 02:12

  Så himla fina bilder, så fin outfit 🙂 Så skönt att beställningen såg bra ut också!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juli, 2017 / 10:45

   Ja nu är den skickad, en vecka efter beställning typ xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.