1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Oversize tröja och kjol


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Ballerinas/Tommy Hilfiger – Väska/Furla – Klänning/Farina for Nakd – Tröja/Wildfox
Hoppas att ni hade en bra helg. Min var toppen och nu är det dags att ta sig ann en av de stressigaste veckorna i mitt liv. Min kalender är en mardröm men jag får ta en dag i taget. Igår åkte vi och fotograferade en outfit. Jag älskar kombinationen av en oversize tröja och kjol.

Jag hoppas att vi får bra höstväder i år. Det känns som att vi de tidigare åren gått så himla snabbt från sommar till vinter och jag vill ha en långsam höst så man kan gå utan jacka och värma mig i en massa mysiga tröjor och stickade halsdukar. Jag har beställt garn till min kommande tröja som jag ska sticka och nu sitter jag mest och letar inspiration gällande design och mönster.


I hope you guys had a great weekend. Mine was awesome and now it´s time to get ready for one of my most stressful weeks in my life. My calendar is a nightmare but I will take one day a time. Yesterday we went to shoot an outfit. I love the combination of oversize sweater and skirt.

I hope that we will get great weather this fall. It feels like we have in the last couple of years gone very fast from summer to winter instead of having fall in between. I want a slow fall so you can go without a jacket. Wear a cozy sweaters and knitted scarves. I have ordered yarn for my upcoming sweater to knit and now I’m looking for inspiration for design and patterns.

24 Kommentarer

 1. 17 juli, 2017 / 09:48

  Jättefin outfit och jag gillar också kombinationen! 😀 Kramis

 2. 17 juli, 2017 / 10:05

  Söt outfit! Och din hund är ju det gulligaste jag sett <3

 3. 17 juli, 2017 / 11:17

  Åh älskar tröjan den ser ju bara för gosig ut!<3

  • dixiwonderland
   Författare
   19 juli, 2017 / 09:25

   Ja Wildfox kläder är verkligen myspys kläder 😀

 4. 17 juli, 2017 / 12:06

  Vad din väska är fin, jag tyckte starkt om den!

 5. 17 juli, 2017 / 12:33

  DAMN, THAT BAG!!! <3

 6. 17 juli, 2017 / 13:18

  Oooh, kan du inte visa i din fysiska kalender om du har en? ÄLSKAR att se andras planeringar vet inte varför, det är bara så sjukt spännande! En läsare frågade i veckan om jag kan visa mina veckouppslag och jag ba YEEEES!!! Någon som gillar samma grejer som jag, hahaha ;P

  • dixiwonderland
   Författare
   19 juli, 2017 / 09:24

   Jag kan tyvärr inte göra det eftersom det står en massa företagsrelaterat i den 🙂

 7. 17 juli, 2017 / 23:01

  fina kläder =) allt bra

 8. 18 juli, 2017 / 22:43

  Ohh du är så fin, älskar skorna =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.