1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Om ni har tips på bra poddar

Jag har haft en väldigt lugn dag idag vilket har varit så skönt. Hade ingen av de andra hundarna så jag städade här hemma och jobbade fram till de att Anne-Marie kom hit. Vi satt och pratade om poddar då Bianca äntligen släppte sitt första avsnitt tillsammans med Alice. Kenza har också planer på att starta podd vilket är super kul. Jag älskar att lyssna på poddar när jag städar eller redigerar bilder. Om ni har tips på bra poddar så får ni gärna tipsa bland kommentarerna.

Poddarna som jag följer

Rebecca Stella Podcast
Rebecca har podden tillsammans med sin vän Vansessa som jobbar som Biancas manager och dom får mig alltid på så himla bra humör! Detta är min absoluta favorit podd för tillfället.
Therese & Zäta
Det senaste så har podden blivit så fruktansvärt dålig.  Dom pratar om väldigt ointressanta ämnen som jag verkligen inte kan relatera till.  Lyssnar nog mest för att dom ibland har bra saker att säga men om nästa avsnitt kommer vara lika dåligt kommer jag nog sluta lyssna faktiskt.
From the heart with Yoga Girl
Jag älskar hennes podd när hon gör den själv.  De senaste tre avsnitten har hon haft med gäster och det varit så enormt tråkigt att lyssna till. Men är hon själv så är podden verkligen hur bra som helst!
Alice & Bianca Har du sagt A måste du säga B
Första avsnittet kom ut igår och mot slutet så blev det lite för mycket men jag tror detta kommer bli en av mina favorit poddar. Dom kompletterar varandra väldigt bra och kommer nog ta upp ämnen som jag kan relatera till.

My day have been very slow today which is nice. I didn´t have any of the other dogs today so I cleaned the apartment and got some work done before Anne-Marie came over. We talked about podcasts because Bianca finally drop the first episode of her and Alice podcast. Kenza has also talked about starting one which I think is so fun. I love listening to podcast while I clean or edit pictures. If you have any tips of podcasts that you like please leave a comment.

All the podcast that I wrote about are in Swedish exept for Yoga Girls. I really like her podcast when she is alone and don´t have a guest on. I think her guest takes to much space and I am really only interested in what she have to say.

18 Kommentarer

 1. 28 november, 2017 / 19:46

  Så roligt med tips!! Själv lyssnar jag på Mathilda & Andreas pod <3

  • dixiwonderland
   Författare
   29 november, 2017 / 09:14

   Aldrig lyssnat på den men vet inte vilka dom är heller 😛

 2. Lisa
  28 november, 2017 / 20:06

  Några tips från mig är Wahlgren&wistam, läkarpodden, självklart, mitt i livet, relationspodden. Hoppas nått tips faller dig i smaken 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 november, 2017 / 09:13

   Jag började lyssna på Wahlgren & Wistam tills jag insåg att dom slutat lägga upp avsnitten på Spotify 🙁 Jag får nog ta och fixa en app för poddar men jag vet inte vad man ska välja. Nu lyssnar jag via Spotify 😛

 3. 28 november, 2017 / 20:54

  lyssnade på Biancas och ser framemot fler avsnitt 😀 annars lyssnar jag mest på mörka historier, men du kanske skulle gilla den friska wargen? av Ida Warg o Viktor Frisk 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 november, 2017 / 09:12

   Ja jag längtar också 😀 Njaa jag tror inte den är något för mig. Har lite svårt för både Ida och Viktor. Tror jag mest skulle få ont i huvudet av att lyssna på dom haha 😛

 4. 28 november, 2017 / 20:54

  Tack för tips! 😀

 5. 28 november, 2017 / 21:19

  Åh lyssnar på den sistnämnda just nuuu!! Kram

 6. 28 november, 2017 / 21:40

  Älskar också att lyssna på poddar och kul med lite nya tips 🙂 Jag lyssnar på Träningspodden, Veckans Bläcka, Fredagspodden, Lillelördag-podden och Alex&Sigge, sen har jag lyssnat på många spännande p3/p1 dokumentärer som är så bra! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 november, 2017 / 09:10

   Så många bra tips! Har hört mycket bra om p3/p1 så får ta och kolla upp de 😀

 7. 29 november, 2017 / 08:03

  Jag är riktigt dålig på att lyssna på poddar faktiskt. Skulle vilja lyssna men det blir aldrig att jag gör det, behöver mer fart och fläkt och lyssnar på musik istället 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   29 november, 2017 / 09:08

   Vi är ju alla olika 😛 Jag lyssnar väldigt sällan på musik när jag är hemma utan endast när jag åker bil 🙂

 8. Sofia
  29 november, 2017 / 14:16

  Tycker att Forni och Hamiltons nystartade podd håller sjukt bra kvalitet! Sedan gillar jag även Under Huden med Kakan Hermansson, Spanarna i P1 och Att Resa Podden 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   30 november, 2017 / 09:28

   Jag lyssnade på första avsnittet på Forni och Hamilton men jag hör inte skillnad på dom så det blir väldigt förvirrande xD

 9. 29 november, 2017 / 15:22

  Jag älskar poddarna Livet På Läktaren och Mathilda & Andrea, det är dom + Therese och Zäta som jag lyssnar på varje vecka när det kommer ett nytt avsnitt! Hoppas du får några tips i alla fall. Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   30 november, 2017 / 09:28

   Livet på läktaren ska jag kolla upp. Tror jag vet vad det kan vara 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.