1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Nytt läppstift | 20% rabatt på allt smink


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Yves Rocher har just nu 20% rabatt på smink så när jag beställde min fuktighetskräm passade jag på att beställa ett nytt läppstift. Jag hade detta sen tidigare från samma serie och därför fick det bli en ny färg perfekt för sommaren.
/
Right now Yves Rocher has 20% discount on makeup so when I ordered a new moisturizer I also got a new lipstick. I had this one since before and it´s from the same series and this new one will be perfect for summer.

Färgen som jag beställde heter Mauve Subtil och är åt det lila hållet. Jag köpte en mörkt lila läppstift förra året men det var helt världelöst. Dessa läppstiften är väldigt krämiga och hållbarheten är helt okej. Man får applicera om det under dagen men absolut prisvärt. Det finns 17 olika färger så jag är säker att ni hittar något ni tycker om. Perfekt nu när ni även får 20% rabatt.
/
The color that I got is Mauve Subtil and is a beautiful purple color. I bought a darker lipstick last year but it was so bad so I wanted a new one. These lipsticks are very creamy and durability is quite okay. You must apply it more during the day but a great lipstick for a great price. There are 17 different colors, so I’m sure you’ll find something you like. Perfect now that you also get a 20% discount.

16 Kommentarer

 1. 5 april, 2017 / 09:12

  Underbar nyans, så fin!

 2. 5 april, 2017 / 09:46

  Åh vilken fin färg på läppstiftet!

 3. 5 april, 2017 / 09:50

  Åh jag älskar färgen på läppstiftet och tack för tipset finis! <3 Kramis

 4. 5 april, 2017 / 11:39

  Jag behöver fylla på med lite våriga färger, så dessa får jag kolla in?

  • dixiwonderland
   Författare
   6 april, 2017 / 08:50

   Ja men titta in för jag är riktigt nöjd med mina läppstift 😀

 5. 5 april, 2017 / 11:54

  Gillar färgen på den 🙂 Har massa läpprodukter hemma, men jag är så dålig på att applicera mer utöver dagen tyvärr :/

  • dixiwonderland
   Författare
   6 april, 2017 / 08:49

   Den är jätte fin och har en grym hållbarhet 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.