5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Nya serier som jag såg medan jag var sjuk

När jag var sjuk i Covid så fanns det inte så mycket att göra förutom att se film och serier. Ni som följer mig flitigt vet att jag ser väldigt mycket serier men att jag hann se så här mycket på endast en vecka säger en hel del om hur mycket jag älskar det. Hade varit kul att veta om ni sett någon av dessa serier och vad ni tycker?

Nya serier som jag såg medan jag var sjuk. Love is blind Japan.

Love is blind Japan

Jag såg första säsongen av Love i blind på Netflix och det blev en enorm succé över hela världen. När jag fick veta att det skulle komma ut en Japansk version så var jag naturligtvis tvungen att kolla! Jag har en bild i huvud om att Japaner aldrig skulle göra något ont mot någon. Naturligtvis så fattar jag att de är människor precis som oss. Men deras kultur gör att de är så extremt artiga. Via detta programmet så fick jag möjlighet att lära mig mer om språket men framför allt hur Japaner intrigerar med varandra. Tycker säsongen är helt okej men inte alls lika drama fylld som den amerikanska.

A Discovery Of Witches

Det var en i min växtgrupp som tipsade om denna serien. Första säsongen var riktigt bra. Så spännande men andra säsongen var så fruktansvärt dålig vilket gjorde att jag tappade lusten totalt. Serien handlar om Diana Bishop som är en historiker och häxa. Dock så vill hon inte ha med sin magi att göra men när hon kommer i kontakt med en bok som varit försvunnen i över hundra år så kan hon inte fortsätta att ignorera sin magi. Såg klart sista säsongen som var bättre än den andra men inget jag skulle rekommendera.

Nya serier som jag såg medan jag var sjuk. I am Gorgeina.

I am Gorgeina

Denna serien handlar om Cristiano Ronaldos sambo Georgina Rodriguez. En väldigt bra och öppen serie där man får följa med Gorgeina runt om i Europa. Både hon och Cristiano pratar om deras förhållande. Jag trodde aldrig att de skulle vara så öppna med tanke på hur otroligt kända de är. Jag har inget intresse i fotboll men jag vet naturligtvis vem Cristiano Ronaldo är. De är så otroligt kära i varandra och det kommer verkligen fram i showen. Man får även träffa deras fyra barn och trots att barnen har ALLT så verkar de otroligt jordnära och fina. Tyckte serien var riktigt bra så jag hoppas att det kommer fler säsonger.

Nya serier som jag såg medan jag var sjuk. Sweet Magnolias.

Sweet Magnolias

Andra säsongen av Sweet Magnolias finns ute och den gjorde ingen besviken! Som ni vet så kollar jag 99,9% bara på övernaturligt. Men det finns några väldigt få guldkorn som fångat mig. Det är Sweet Magnolias och Virgin River. Serien handlar om tre väninnor och allt som sker i deras liv. Det är en riktig feel good serie. Du vill ha pyjamas, ansiktsmask och glass till denna serien.

Tindersvindlaren

Ingen kan ha missat dokumentären Tindersvindlaren som handlar om Simon Leviev som är en bedragare. Han påstod sig vara värd miljoner och när han träffade sina tinderdejter så gav han dom inga tvivel. Han bjöd dom på de lyxigaste hotellen, den dyraste maten, privatplan och listan bara fortsätter. I dokumentären så medverkar svenska Pernilla Sjöholm som är ett av Simons offer. En väldigt bra dokumentär. Från utsidan så är det lätt att döma dessa kvinnorna.

För er recensioner av klicka här

Dela

2 Kommentarer

 1. 28 februari, 2022 / 20:26

  Kul med lite serietips! 😊 Kanske får bli nåt av det att kika på som nästa serie. Fast jag har några säsonger kvar av evighetsserien Grey’s Anatomy. 😅

  • dixiwonderland
   Författare
   1 mars, 2022 / 10:26

   Slutade kolla på Greys för länge sedan. Men blir jag riktigt uttråkad så får jag kanske ta och se om den 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.