44   44
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33
5   38

Hur ska vi agera när det är krig?

Det är en svår situation som vi befinner oss i. Jag upplever att många inom min branch har svårt att veta hur man ska agera. Vågar man lägga upp bilder från sin vardag? Ska man lägga upp mer om kriget, vad är rätt och vad är fel?

Personligen så tycker jag det är upp till var och en. Jag följer några som inte har lagt upp något alls om kriget även om de bor i England. De fortsätter precis som vanligt och jag tror att många kan finna ett andrum i det. För oavsett vart du tittar just nu så får du ta del av information kring kriget på ett eller annat sätt. Att man inte skriver om det betyder inte att man inte bryr sig. Sen är det naturligtvis otroligt bra när man väljer att använda sin röst som hörs för flera hundra tusen människor om inte miljoner att påverka genom att tipsa om insamlingar.

Hur ska vi agera när det är krig?

Vem startar ett krig 2022?

När ett krig inträffar så nära oss så är det svårt att vara på nätet, stan, kolla tv eller gå in på en nyhetssida utan att behöva ta del av det tragiska som sker just nu. Det kan helt enkelt bli för mycket. Därför tror jag det är viktigt att vi som jobbar med sociala medier fortsätter att uppdatera precis som vanligt. För någon minut så kanske någon annan lyckas tänka på något annat än kriget. Det betyder inte att man inte bryr sig om de tragiska som sker. Men jag tror det är viktigt med andrum.


Idag ska jag ladda upp en ny video som ska textas. Har även tre växter som ska få komma till sina nya hem. Har även en hel del blogginlägg som ska skrivas. Gillar att alltid ligga steget före med mina publiceringar. Förra veckan så publicerade jag även en vlogg där ni får hänga med mig bakom kulisserna på några av företagen. Blev så sjukt nöjd med den så har ni inte sett den så borde ni se den.

Dela

2 Kommentarer

 1. 28 februari, 2022 / 17:08

  ja alltså det är så ofattbart, Theodor sa det när vi pratade om det första gången, ”alltså, vem vill ens starta ett krig” ja det undrar jag med, svarade jag

  • dixiwonderland
   Författare
   1 mars, 2022 / 10:26

   Helt galet att ett litet barn har större intelligens än en vuxen gubbe. Så sorgligt alltihop men hoppas verkligen att det får ett snabbt slut och inte eskalerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.