11   23
1   31
5   116
1   80
1   56
31   67
11   75
12   47

Nya handdukar till badrummet


Inlägget är reklam för Ellos.se och innehåller annonslänkar

Om ni såg min senaste vlogg (se den för den är så bra!) så kunde ni se att vi har köpt hem en massa nya handdukar. De handdukarna som vi har haft här hemma var 8 år gamla. Jag köpte dom innan jag flyttade hemifrån och då kvalitén har varit så galet bra så har det inte funnits någon anledning för mig att köpa nya.
Men nu kände både jag och sambon att vi har tröttnat så vi köpte dessa från H&M. Vi köpte två av varje storlek och än så länge är jag nöjd med dom. Skönt att få lite nytt och mer neutrala färger. De vi hade innan var cerise rosa och leopard. Inte direkt min stil idag om man säger så. Är ni sugna på nya handdukar så vill jag även passa på att påminna er om att ni får 20% rabatt på hemsortimentet inklusive varumärken och inredning hos Ellos. Idag är sista dagen så passa på innan kampanjen avslutas.
Dela

6 Kommentarer

 1. 17 september, 2019 / 10:58

  Vilka fina handdukar och det blir verkligen fräscht med nytt! <3 Kramis

 2. 17 september, 2019 / 11:58

  Är överförtjust i din höstiga centerpiece! Har inte hittat några pumpor än i mina butiker men längtar till de dyker upp!

  • dixiwonderland
   Författare
   23 september, 2019 / 22:54

   Säg till dom annars att beställa in till butiken 😀

 3. 17 september, 2019 / 18:34

  så fina handukar! vi bytte också ut massa gamla för ett tag sedan, så härligt!

  • dixiwonderland
   Författare
   23 september, 2019 / 22:50

   Ja visst ger de nya handdukarna en mer lyxig känsla? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.