5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Nu tolv timmar senare ligger jag helt utslagen

Vilken lång dag detta har varit. Jag startade min dag redan klockan sex imorse och ligger nu tolv timmar senare ligger jag helt utslagen på sängen. Efter min intervju så kom Johan hem från min mamma med båda hundarna. Då min mammas semester är slut så har jag Ronja igen. Halv tre kom Anne-Marie hit och då åkte vi in till stan för att lämna tillbaka denna tröjan och för att äta lunch. Maten var dock en stor besvikelse så efter att vi hade fotograferat lite åkte vi hem till mig där jag bjöd på kaffe och glass. Denna veckan har jag tredubblat intaget av kaffe. Jag är fortfarande väldigt dålig på att hantera stress. Då blir det att jag sover dåligt, slarvar med maten och dricker kaffe för att orka dagen. Nu ska jag redigera bilderna som jag fotograferade idag, uppdatera mina instagramkonton, skriva och tidsinställa inlägg, förbereda inför fotograferingen imorgon och vika tvätt.

This day have been so long. I started my day already at 6 am this morning and now twelve hours later I´m lying in bed, exhausted. After the interview Johan came home with the dogs. My moms vacation is over so we have Ronja here now when she is working. Around 2:30 pm Anne-Marie came over and we went to town to leave this sweater and eat lunch. Sadly the food was not good at all so we went and shoot some photos because going back to my place having some coffee and ice-cream. This week I have tripled my coffee intake. I´m still very bad at handling stress. I don´t sleep, I don´t eat so I drink a lot of coffee to get some type of energy. Now I´m gonna edit the pictures that I took today, update my instagram accounts, write some blog posts, prepare for tomorrows photo shoot and take care of the clean laundry.
Dela

8 Kommentarer

 1. 19 juli, 2017 / 20:16

  Åh så roligt med fotografering imorgon!! 😀

 2. 20 juli, 2017 / 07:02

  Vad skoj med intervju 🙂 Hoppas det gick bra. Jag hanterar inte stress bra heller och mår så dåligt under stressiga perioder.
  Hoppas du hinner varva ner raring <3 Kramen

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juli, 2017 / 08:57

   Inatt fick jag sova ordentligt så nu känner jag mig utvilad 😀

 3. 20 juli, 2017 / 10:24

  stress är förödande! jag skrev precis ett inlägg om time management och hur man ska agera för att undvika stress.

  • dixiwonderland
   Författare
   21 juli, 2017 / 10:03

   Ja stress är aldrig roligt. Det blev lite mycket denna veckan men jag har lärt mig min läxa 😉

 4. 21 juli, 2017 / 09:28

  Hoppas att intervjun gick bra och tråkigt att maten inte var bra då

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.