3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Nu är det jul igen

Vi behövde snö, vi behövde varm choklad med grädde och kolasås för imorgon börjar jag julpynta! När jag skriver julpynta då menar inte jag lite tomtar utan här går vi all in. Feel the american christmas in our one room apartment. Granen ska upp med alla 350 julkulor. Ja, jag är smått besatt av julkulor och köper nya varje år som skulle räcka till 3 granar men istället så har jag alla i en.
/
We needed snow, we needed hot chocolate with whip cream and caramel sauce because tomorrow it´s time for the christmas decorations! In Sweden most people decorate in the middle of December but not me. I have decorated one time before in November but I just love the cozy feeling of waking up to our beautiful tree. See all the christmas gifts so why not start now. I have around 350 christmas tree balls and yes they are my obsession and I buy new ones every year.

Förra året tog jag nästan inga bilder på min gran för jag hatade de svarta sladdarna i belysningen. I år har vi köpt genomskinliga som kommer smälta in bra i vår silvriga gran så var beredda på julbilder! Hatar ni julen så borde ni undvika mina sociala medier till Januari haha. Anne-Marie kommer hit imorgon så vi ska pynta här hemma tillsammans och dricka varm choklad så det kommer bli jätte mysigt.
/
Last year I did not take any pictures of our christmas tree because I hated the black lights. Now we have bought transparent lights so they will match perfect with our christmas tree that is silver. If you hate christmas you should not visit my social media until January haha. Anne-Marie will come over tomorrow and help we out. Gonna drink hot chocolate and it´s gonna be so cozy.

28 Kommentarer

 1. 21 november, 2017 / 17:17

  Meeen Ååh vad gott???

 2. 21 november, 2017 / 17:49

  Åh, ser fram emot alla julbilder! Jag älskar också julen <3

 3. 21 november, 2017 / 17:51

  din blogg är helt fantstisk!<33

 4. 21 november, 2017 / 19:13

  Åh såå mys att pynta, vill också!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2017 / 10:20

   Ja det kommer bli så mysigt! Speciellt när det snöar ute 😀

 5. 21 november, 2017 / 19:24

  Men mums mums mums vad gott det såg ut haha!<3

 6. 21 november, 2017 / 20:43

  vad kul att ni köpt ljus som känns bra 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2017 / 10:20

   Ja! Det låter kanske löjligt men eftersom att jag fotograferar så mycket så vill jag att alla detaljer ska vara korrekta 🙂

 7. 21 november, 2017 / 22:34

  Mums vad gott det ser ut! Kram

 8. 22 november, 2017 / 01:02

  ja längtar oxå nu men väntar nog till 1 dc då sätter det igånr
  kommer bli så mysigt

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2017 / 10:19

   Det snöar ute idag så jag ser det som ett tecken att jag ska julpynta idag 😉

 9. 22 november, 2017 / 08:24

  Wow vad gott det där såg ut! Är det bara varm choklad med grädde och kolasås eller något mer? Och vart är koppen ifrån? Så fin! Ser gärna maaaassor med julbilder, finns inget mysigare 🙂 och undrar hur lång tid det tar för dig att klä granen med 350 julkulor, lär ta en stund 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2017 / 10:19

   Jag har ett eget recept på min varma choklad men jag hade inga marshmallows i nu om det var det du syftade på? 😛 Muggen köpte jag på Asos förra året så den finns tyvärr inte kvar. Jag gissar på att granen kommer ta kanske 1,5 timme att klä, kanske mer xD

   • 22 november, 2017 / 11:26

    Ja tänkte om du hade några kryddor i eller så, och om det är vanlig vispgrädde eller ”sprutgrädde”? (Minns inte vad det heter x)) Får aldrig min vispgrädde att se så fin ut och får den aldrig att stanna kvar på koppen när jag försöker dekorera fint haha!

    • dixiwonderland
     Författare
     23 november, 2017 / 10:28

     Det enda jag har i är mjölk, kakao, socker och noguatsås som man har till glass xD SÅ JÄVLA GOTT! Nej fyfan ingen jävla sprutgrädde! Finns fan inget äckligare xD Jag vispar själv 😛 Om den rinner av så har du förmodligen vispat den för lite. Den ska inte åka runt i bunken utan vara still. Jag brukar vispa så att den nästan är på gränsen till smör 😛

 10. 22 november, 2017 / 09:34

  Jag älskar Julpynt så jag ser framemot ditt julpynt. Jag är en person som samlar och köpt på mig kulor i olika länder där jag har bott. Jag vill även ha många kulor i granen?

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2017 / 10:17

   Åh va härligt 😀 Jag köpte jätte fina julkulor på Liseberg för några år sedan men dom är nästan för tunga för att ha i granen så jag brukar lägga ut dom i lägenheten istället 😛

 11. 22 november, 2017 / 11:18

  Vad god den där varma chokladen såg ut & så härligt att du pyntar så mycket, älskar sånt 😀

 12. 22 november, 2017 / 11:32

  Men ååh vad mysigt! 😀 Jag köpte en minigran i förgår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.