4   33
1   28
1   33
0   27
2   22
3   34
2   28
0   38

Netflix | Ragnarök, Sabrina, Titans & & October Faction

Sabrina del 3

Jag ÄLSKAR Sabrina. Det är utan tvekan än av mina favorit serier. Del 3 eller säsong 3 var utan tvekan den bästa och då har de andra två varit riktigt bra. Dom gjorde ett grymt val när de valde skådisarna för de olika rollerna. Har ni inte sett serien så gör det! Det är en blandning av väldigt lätt skräck och humor.

Titans säsong 2

Denna säsongen var så fruktansvärt rörig! Vi är verkligen all over the place vilket jag inte gillar. Det är på slutet som det faktiskt blir bra men jag förväntar mig att serien ska vara bra rakt igenom. Det fanns stunder där jag inte ville fortsätta kolla och det är aldrig ett bra tecken. Om det blir en till säsong så hoppas jag verkligen att de gör ett bättre manus.

October Faction

En ny serie som precis har kommit till Netflix är October Faction. Om jag har förstått det hela rätt så är serien baserad på böcker. I serien får vi följa tvillingarna Viv och Geoff som flyttar till en ny stad. Deras föräldrar arbetar som agenter där deras arbete går ut på att döda demoner. Detta är något som undanhålls för tvillingarna då föräldrarna vill att de ska leva ett så normalt liv som möjligt. Dock vet vi alla att såna hemligheter är omöjliga att hålla för alltid. Jag tycker serien håller samma standard som Grimm när det kommer till de olika demonerna. Är det den bästa serien som jag har sett? Nej men den är absolut sevärd.

Ragnarök

Nu när min sambo är borta så ville jag få tiden att gå så jag började kolla på Ragnarök. Den har fått inspiration från våra Nordiska gudar vilket ni säkert förstår på namnet. Denna serien är svin bra! Redan vid första avsnittet så blev jag helt kär och när ni läser detta så har jag förmodligen redan sett klart första säsongen. Den är riktigt bra gjord och har snygga effekter!

Dela

4 Kommentarer

 1. Nathalie
  5 februari, 2020 / 18:26

  Inte sett Ragnarök ännu. Dock är The Rain en dansk serie. 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   5 februari, 2020 / 21:08

   Fan det var det xD Förklarar varför jag förstod personerna i Rain mycket bättre än i Ragnarök haha. Tack för att du sa till 😀

 2. 5 februari, 2020 / 21:15

  Ohh tack för tips vill ha många nya serier att följa =D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.