4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

När man har världens bästa vänner

Det får bli ett sent inlägg här ikväll. Det har varit fullt upp hela dagen men det har varit en så fin dag så jag känner att jag måste dela med mig av den även om jag bara vill sova för jag är så trött. Min dag började 06:20. Jag har ÄNTLIGEN hamnat i en bra rutin där jag går och lägger mig klockan 23:00 och går upp mellan 06:00-07:00. Som ni vet så har jag haft extrema sömnproblem men sen några dagar tillbaka så har jag sovit riktigt bra vilket också har gjort att jag mår så mycket bättre.

När man har världens bästa vänner

Jag kollade på ett avsnitt av Husdrömmar innan jag tog en dusch. Min underbara vän Sandra aka plant bestie kom förbi klockan 09:00. Hon hade köpt min stora Monstera och vår gamla ångmopp. Den nya lägenheten har bara trägolv så de vågar jag inte använda ångmoppen. Sen fick hon en massa krukor som jag inte ville ta med mig. Hon är så jäkla gullig så hon överraskade mig med en TÅRTA! Jag blev så rörd så jag började gråta haha. Hon hade frågat om hon skulle köpa med sig fika så jag trodde hon skulle köpa varsin bakelse till oss så jag blev så överraskad och glad.

När man har världens bästa vänner

Hon körde in mig till stan och sen gick jag tre varv runt Spikön och ett varv runt Hjortmosseparken med hundarna. 1,5 mil och 23.728 steg. Väl hemma så värmde jag en matlåda med spagetti och köttfärssås, la mig sedan i sängen för att fortsätta se Husdrömmar. När Johan kom hem så hade han med sig ett paket och jag förstod ingenting för jag hade inte beställt något. Men det visade sig att min underbara fina vän Sari hade beställt hem ett hemmaspa till mig! Hur jäkla söt är hon inte? Jag kommer dock spara dessa produkterna tills vi har flyttat. Vårt nya badrum är så jäkla fint och det har badkar. Jag är inte världens största fan av att bada men något säger mig att jag kommer ändra mig.

Att få känna sig älskad och uppskattad betyder så mycket för mig. Jag tar verkligen inte mina vänner förgivet och värderar dom otroligt mycket. Jag älskar att vi alla är så duktiga på att visa uppskattning genom att överraska varandra med presenter. Det behöver verkligen inte vara dyra saker utan bara något litet som man vet kommer få den andra personen att le. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som har så fina vänner i mitt liv.

Dela

6 Kommentarer

 1. 23 mars, 2023 / 16:36

  Så himla fina överraskningar av dina vänner!! :D<3 Och låter så härligt att lyxa med hemmaspa sen när ni har badkar. Det har vi också men jag är dålig på att använda det ska erkännas, har inte ro att ligga där XD

  • dixiwonderland
   Författare
   24 mars, 2023 / 07:56

   Jag är inte heller så mycket för att bada. Men om det kan få mig att slappna av i 5 minuter så är det alltid något haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.