3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Några av mina vänner har svårt att hitta nya kläder


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Gul / Svart / Grön / Svart

Det börjar trilla in allt fler vårnyheter och då jag vet att några av mina vänner har svårt att hitta nya kläder så tänkte jag ägna detta inlägget åt att tipsa dom om det senaste. För mig går alltid min shopping i perioder. Ibland hittar jag så mycket snyggt att jag knappt vet vart jag ska ta vägen och ibland hittar jag ingenting på flera månader.

Gul / Gul / Blå / Rosa

Jag har en väldigt blandad stil. När jag är hemma då är det 100% myskläder som gäller. Men ska jag ut för att äta lunch eller fotografera då brukar jag klä upp mig. Det handlar inte om att jag inte trivs i kläderna som jag har på mina bilder utan det handlar om att jag vill vara praktisk. Hemma städar jag varje dag, lagar mat, håller på med hundarna och då vill jag ha kläder som jag är mindre rädd om. Så lika mycket som jag älskar blusarna så älskar jag även tröjan. Sen måste jag även lägga till att blusarna finns från storlek 34-44. Så kul att se plus size storlek finns med!

Svart / Multi / Blå / Röd

Jag har inte haft en baddräkt sen jag gick i högstadiet men jag kan erkänna att jag tycker det är så himla snyggt. Känns kul att man kan ha baddräkt och känna sig trendig. För några år sedan så var det inte en enda som använde det om man inte var äldre. Vad gillar ni bäst? Baddräkt eller bikini?

10 Kommentarer

 1. 13 mars, 2018 / 08:35

  Den rosa klänningen (längst till höger i mittersta raden) tyckte jag väldigt mycket om 😀

 2. 13 mars, 2018 / 08:56

  Så många fina plagg du tipsar om och ha en fin dag! 😀 Kramis

 3. 13 mars, 2018 / 09:24

  När jag simmar i badhuset blir det baddräkt och hemma i trädgården blir det bikini!

  • dixiwonderland
   Författare
   14 mars, 2018 / 08:41

   Ja är man ute så vill man ju kanske inte få ränderna från en baddräkt xD

 4. 13 mars, 2018 / 12:06

  Har också blandad stil, och skulle väldigt gärna prova en baddräkt i år, tycker som du att det är himla fint! ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   14 mars, 2018 / 08:41

   Dom har verkligen börjat göra snygga modeller 😀

 5. 13 mars, 2018 / 13:40

  Finns sååå många snygga baddräkter och tycker det är skitsnyggt på andra men kan inte se mig själv i en haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   14 mars, 2018 / 08:40

   Jag har inte haft det sen jag var liten men kan tänka att det är nice att ha när man är på spa och inte ska bli brun 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.