4   37
4   24
51   58
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19

Några av de bilderna som jag fotograferade nu i veckan

Trots att jag har mått illa hela dagen så har det varit en riktigt bra dag. Jag är en person som behöver minst 9 timmars sömn. Och inatt blev det endast 6 vilket resulterar i att jag känner mig väldigt trött och illamående. Men som sagt, trots detta så har jag haft en väldigt bra dag. Utanför faller snön och vi har redan fått flera cm. Tänkte därför passa på att bjuda på några av de bilderna som jag fotograferade nu i veckan när vi hade en dag med sol. Är så himla glad över att jag spenderade 4 timmar utomhus för sen dess så har vi inte haft någon sol.
I början när snön kom så mådde Bonzo inte alls bra. Hans artros hade tagit fart ordentligt. Men bara två dagar efter att han hade fått msm pulver så var han tillbaka till sitt vanliga jag igen. Han får 1 tsk utblandat med leverpastej varje gång han ska ha mat. Alltså tre gånger om dagen. Jag är så otroligt tacksam över att jag hittade detta då han tidigare åt Norocrap som gjorde att han började spy blod. Msm är helt naturligt och så himla mycket bättre än smärtstillande tabletter som slår ut organen. Det är säker olika beroende på hund men Bonzo är ett levande exempel. Han fyller 14 år i Maj, klarar av att gå i trappor (vi bor på tredje våningen) och lever ett väldigt bra liv trots att han har haft artros sen 2012. Veterinärer får inte rekommendera msm då det är ett naturligt kosttillskott.
Ronja är mer vild än tam nu när snön har kommit. Hon är så himla roligt. När jag ska ta bort snön som fastnar mellan trampdynorna så lägger hon sig ner i snön och vill gosa/busa istället. Hon, precis som Bonzo älskar att köra ner hela huvudet i snön. För att inte tala om all snö som de äter haha. Men man måste ha koll så de inte äter smutsig snö. Imorgon ska jag hämta hit Ronja som ska sova över. Både jag och Bonzo längtar.
Dela

22 Kommentarer

 1. 1 februari, 2019 / 16:56

  Vilka vackra bilder och hoppas du får mer sömn i natt! 😍

 2. 1 februari, 2019 / 17:47

  Super fina bilder 😀 min mamma har också artros och msm pulver hjälper för henne också, roligt att höra att det funkar även på djur! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2019 / 13:54

   Så bra att din mamma vet om det 😀 Både jag och Bonzo äter det 🙂

 3. 1 februari, 2019 / 20:04

  Aldrig hört att hundar kan äta msm? Det var verkligen något nytt, men skönt att det hjälper lilla Bonzo! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2019 / 13:54

   Det är vanligt, även hästar brukar man ge det till 🙂

 4. 1 februari, 2019 / 20:32

  Bilder blir ju alltid såå mycket vackrare när det finns snö och sol 🙂 Så fina

 5. 2 februari, 2019 / 00:26

  Jättefina! 😀

 6. 2 februari, 2019 / 11:59

  Åh så fina bilder!<3

 7. 2 februari, 2019 / 23:10

  Vilka underbara bilder!!! Vinterlandskap och fantastiska hundar!!

 8. 3 februari, 2019 / 11:10

  Wow vilka magiska bilder! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.