0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Mysiga stickade tröjor

Innehåller reklamlänkar för Bubbleroom.se
Mysiga stickade tröjor

Beige | Svart

Min första tanke när jag såg denna tröjan var att den måste komma från ett av de mer exklusivare märkena. Den ser så dyr ut! Men förstå min lycka när jag såg att den kostar under 500 kronor. Tröjorna är i samma färger men det är platsen på mönstret som skiljer tröjorna åt. Jag tycker de båda två var skit snygga. Svårt att välja vilken man hade velat klicka hem.

Mysiga stickade tröjor

Rosa | Vit

Älskar alla rosa stickade tröjor som börjar poppa upp överallt. Just denna bubblegum rosa färgen är så himla fin. Tycker den passar så himla fint till oss som är brunetter. Tröjan finns även i vitt för den som är fegis och inte vågar använda färg.

Beige

Man kan aldrig ha för många beiga tröjor. Det jag gillar extra mycket med denna är detaljerna. Tycker att ballong armarna är så himla fina och jag gillar ränderna i tröjan. Tycker även att kragen hade en fin detalj då den inte är så tajt som många andra kan vara.

Mysiga stickade tröjor

Stickade tröjor är en av höjdpunkterna med hösten. När man kan styla lager på lager och kombinera olika färger och material. Jag älskar att ha en oversized polo tröja under mina kappor till exempel. Sen är stickade tröjor så himla tidlösa. Det spelar ingen roll om du köpte tröjan för 10 år sedan. Så länge den är hel och sen så kan du använda den om och om igen. Om ni är sugna på fler mysiga stickade tröjor så hittar ni fler här. Är ni intresserade av mer mode som jag tycker om så hittar ni det här. Jag har även en sida där jag samlar alla favoriter som jag hittar. Allt från kläder, inredning och skönhet. Är ni nyfikna så hittar ni den sidan här.

10 Kommentarer

 1. 12 oktober, 2023 / 11:02

  Åh, ja, den första tröjan var verkligen cool! Och den såg dyr ut, haha!

 2. 12 oktober, 2023 / 16:37

  Den rosa var ju så himla fin!

 3. 12 oktober, 2023 / 20:29

  Jag håller med om att det är tidslöst med stickade tröjor och man kan verkligen ha det till vad som helst. Jag gillar verkligen de svartvita översta stickade tröjorna

 4. 13 oktober, 2023 / 09:06

  Älskar gosiga tröjor!! Det är ett måste på hösten 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   14 oktober, 2023 / 11:32

   Kan inget annat än att hålla med 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.