11   23
1   31
5   116
1   80
1   56
31   67
11   75
12   47

Mysig middag hos Hamnmagasinet

I Lördags hade jag bokat bord på Hamnmagasinet för mig och sambon. Ni vet att jag älskar att äta ute. Jag tycker det är mysigt att kunna bryta av vardagen och unna sig. Speciellt då min sambo hade jobbat över hela veckan. Hamnmagasinet har verkligen blivit en av mina favorit restauranger här i Trollhättan. Deras personal är den bästa! Har aldrig blivit så fint bemött som jag blir där och personalen är minst lika viktig som maten enligt mig.
Jag älskar deras Chadonnay som de serverar där. Detta vinet är torrt men om man som jag älskar söta smaker så kommer man tycka om detta då den känns mycket lenare i munnen och inte har den där bittra smaken.
Till förrätt så delade vi på en Carpaccio di manzo, tunt skivad oxfilé, pinjenötter, parmesan, mangold,champagne-kaprisvinägrett. Den var väldigt lätt och fräsch. Smakerna kombinerade varandra väldigt bra.
Till varmrätt så beställde vi båda pizzor. Jag tog Bianca, scampi, musslor, mozzarella, *gremolata*persilja, citron, vitlök, olivolja. Alltså ser ni vilken pizza?! Det var faktiskt första gången som jag beställde en pizza ute på restaurang som även har annan mat. Under luncherna så serverar de små pizza slices och dom har alltid varit så himla goda. Pizzan var helt okej men jag hade önskat mer smak. Mozzarella är en ost som egentligen inte smakar något alls så jag hade gärna sett att de hade kryddat pizzan för att ge den mer smak. Räkorna är något av de godaste som jag ätit. Älskar verkligen deras räkor så mycket och musslorna var också riktigt goda.
Dela

12 Kommentarer

 1. 16 september, 2019 / 13:29

  Muuuums så gott det såg ut!
  Jag och min vän pratade just om det där att äta ute faktiskt och att man verkligen borde ta vara på det till vardags mer än när man t.ex är ute och reser!

  • dixiwonderland
   Författare
   23 september, 2019 / 22:57

   Ja absolut 😀 Jag reser ju aldrig så kanske därför jag äter ute så ofta xD

 2. 16 september, 2019 / 14:12

  Tycker det är så härligt att ni går ut och äter ofta. Som du säger lite vardagslyx!

 3. 16 september, 2019 / 16:21

  Oj vad gott det ser ut!

 4. 16 september, 2019 / 18:09

  Åhh så vackra bilder!! Skärpedjupet är amazing! Ser också såå gott ut, carpaccio är en av mina absoluta favoriter 😀

 5. 18 september, 2019 / 18:29

  men herreguuuuuuud vad gott!! WOW vattnas i munnen haha 😀

 6. 30 september, 2019 / 09:02

  Såg riktigt gott ut 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.