1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

My first sweater ever made

Blommor, blommor, BLOMMOR ♥ Jag plockade isär de två buketterna som jag hade här hemma och gjorde en egen liten bukett. Bara för att några blommor väljer att vissna så behöver man inte kasta hela buketten.
/
Flowers, flowers, FLOWERS ♥ I had two bouquets that I picked apart here at home and made them into one. Just because some of the flowers die doesn’t mean that you need to throw them all away.

Sneak peak på mitt nya projekt. Denna tröjan ska bli den perfekta vardags tröjan. Det tog ett tag innan jag bestämde mig för vilka stickor (använder 12 mm), mängd garn och mönster som jag skulle jobba med men nu är jag igång. Denna tröjan kommer vara ”trasig”. Något som jag älskar men tyvärr hittar jag ingen tutorial på hur man gör så jag får testa mig fram. Tror det kommer bli väldigt fint i slutändan.
/
Sneak peak of my new project. This sweater will be the perfect every day sweater. It took some time before I decided what size I wanted on the needles (using 12 mm), how much yarn and what kind of pattern I wanted to work with. This sweater will be ”broken”. Something that I love but sadly I could not found a tutorial on how to do it so my keeping my fingers crossed that this will be good.

My first sweater ever made ♥

 

11 Kommentarer

 1. 28 februari, 2017 / 11:05

  åh vad spännande ? gör du sånna där filtar med jäääättetjockt garn också? ?

  • dixiwonderland
   Författare
   28 februari, 2017 / 13:00

   Jag har inte gjort det än men kommer förmodligen göra det snart 🙂

 2. 28 februari, 2017 / 11:34

  Åh vad kul att kunna sticka egna kläder!! 🙂

 3. Mia
  28 februari, 2017 / 12:16

  Duktig du är som vågar köra på magkänslan! För mig blir ingenting bra då :/ haha

  • dixiwonderland
   Författare
   28 februari, 2017 / 12:59

   Jag har ingen aning om ifall detta kommer bli bra heller 😉 Jag hoppas naturligtvis att den ska bli fin men vi får se 🙂

 4. 28 februari, 2017 / 13:55

  Jag brukar också bara plocka bort de vissna blommorna och vilken härlig färg det är på garnet! Kramis

 5. 28 februari, 2017 / 14:43

  Övning ger färdighet! Himla fin färg du valde på garnet.

  • dixiwonderland
   Författare
   1 mars, 2017 / 13:45

   Älskar det 😀 Bästa garnet någonsin!

 6. 28 februari, 2017 / 21:41

  Så fin bukett du gjort om till och nyfiken att se tröjan i sin helhet

  • dixiwonderland
   Författare
   1 mars, 2017 / 13:44

   Vi kommer förhoppningsvis kunna fota imorgon! Det har varit så himla dåligt väder i flera dagar så har inte kunnat fota :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.