3   19
6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43

Moroccanoil och Ritual of Sakura


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Som ni kunde se i en av mina vloggar så fick jag två presenter av min bestie. I den ena låg en flaska från Moroccanoil och i den andra låg en shower gel från Rituals. Jag har inte använt någon av dessa produkterna tidigare så det var riktigt kul att få dessa i present.

Följande står om Moroccanoil 25 ml
Med dess unika kombination av Arganoil är Moroccanoil Original Oil Treatment en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hårs kvalité. Oil Treatment tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som produkten bygger upp en flexibel styrka, ger glans och mjukhet samt skyddar ditt hår från skador av miljöpåverkan.
Följande står om Ritual of Sakura
Unik teknologi som förvandlar gel till skum när det kommer i kontakt med vatten. Zensation innehåller rismjölk, en naturlig ingrediens som ger näring åt huden och gör den silkeslen, och körsbärsblomma, den japanska symbolen för renhet.

Jag har testat Moroccanoil men känner inte att jag riktigt kan uttala mig om hur den fungerar än. När jag skriver mina recensioner kring produkter så föredrar jag att göra det när produkten är slut så att jag kan ge en så ärlig recension som möjligt. Sen får man alltid ha i åtanke att alla produkter fungerar olika för alla.

Denna shower gelen doftar helt fantastiskt gott. Som ni vet så använder jag i stort sett endast Yves Rocher shower gels men denna skiljer sig mycket från deras. Jag upplever att konsistensen är tjockare. Men som sagt så doftar den riktigt gott och känns väldigt len mot huden. Jag ser verkligen fram emot att få börja öppna min julkalender från Rituals nu.

10 Kommentarer

 1. 21 november, 2018 / 09:22

  Den där håroljan är verkligen bra och har den också 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   21 november, 2018 / 09:27

   Jag känner inte riktigt att jag kan uttala mig än men kul att du tycker om den 😀

 2. 21 november, 2018 / 14:26

  Jag har också oljan och jag tycker att den fungerar riktigt bra 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2018 / 08:52

   Hoppas att den gör det på mig också 😀

 3. 21 november, 2018 / 18:02

  Den shower gelen är otroligt härligt tycker jag! Och jag gillar Maroccanoils hårolja, hoppas du också kommer gilla den. Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2018 / 08:51

   Jag älskar shower gelen 😀 Det hoppas jag också 🙂

 4. 21 november, 2018 / 22:45

  Oh den där håroljan har jag hört och sett förr, tror den ska vara riktigt bra =D

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2018 / 08:50

   Alla verkar älska den så jag får hoppas att den fungerar på mitt hår också 😀

 5. 22 november, 2018 / 08:56

  Alltså, jag personligen älskar ju Moroccanoil, det gör underverk med mitt hår! Men vet också många som tycker att den inte hjälper alls, så du har helt rätt i att en produkt såklart kan ge olika resultat för olika människor. Ska bli kul att se vad du tycker om oljan iallafall :)s

  • dixiwonderland
   Författare
   24 november, 2018 / 10:00

   Jag tycker det tar längre tid att se ifall en produkt fungerar till håret så vi får se helt enkelt 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.