1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Minus 417 Facial Micro Luffa Foaming Gel

Minus 417 Facial Micro Luffa Foaming Gel är en ny favorit hos mig. Jag har suttit och googlat en massa men jag kan inte hitta en enda webshop som säljer denna? Så himla tråkigt för jag tycker den är helt fantastisk. En härlig exfolierande gel med mikro-loofah-korn hjälper till att rensa och ta bort döda hudceller för att få en mjukare hud med mer glöd! Tack vare de härliga ingredienserna, som avokadoolja och druvolja, har huden blivit mjuk, frisk och strålande.
/
Minus 417 Facial Micro Luffa Foaming Gel is a new favorite of mine. I have been looking after it online but I can´t find a webshop in Sweden that has it. So sad because I think it´s amazing! A lovely exfoliating gel with micro-loofah-grain helps to cleanse and remove dead skin cells to bring out a smoother skin with more glow! Thanks to the lovely ingredients such as avocado oil and grape oil left your skin feeling soft, fresh and radiant.

Den innehåller små små korn som hjälper till att stimulera hyn och ta bort döda hudceller. Jag har använt den i några dagar och har aldrig haft så här fin hy när jag har mens. Jag brukar få jätte mycket finnar men min hy har varit precis som vanligt. Om någon av er vet vart man kan köpa denna produkten så dela gärna med er i kommentarerna. Den får utan tvekan 5/5 av mig!
/
It has very small corn that helps stimulat the skin and take away dead skin cells. I have been using this for some days now and I am on my period and my skin have never looked this good. I usually get a lot of pimples but my skin has been just like usual. If any of you know where to buy this product, please share your comments. It undoubtedly gets 5/5 of me!

 

14 Kommentarer

  • dixiwonderland
   Författare
   11 maj, 2017 / 10:39

   Ja det är sjukt tråkigt för detta är verkligen en produkt som jag hade kunnat köpa när den tagit slut 🙁 Vet inte varför alla verkar ha slutat sälja den.

 1. 11 maj, 2017 / 11:57

  Vad tråkigt att den är svår att få tag på och vad bra den verkar vara! Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   12 maj, 2017 / 10:30

   Ja för jag hade utan tvekan köpt den igen 🙂

 2. 11 maj, 2017 / 12:22

  Så bra alltså? Har den som duschskrubb för ansiktet då jag kör dermalogica annars. Fick den i The Pure Box, de kanske kan hjälpa till med återförsäljare?

  • dixiwonderland
   Författare
   12 maj, 2017 / 10:30

   Jag fick min också från dom men dom köper ju inte hos vanliga återförsäljare utan från distributörer så jag tror tyvärr inte att den finns att få tag på om det inte är så att företagen som haft den inväntar leverans för att fylla på 🙂

 3. 11 maj, 2017 / 12:51

  åh vad glad jag är att du tävlar inne på min blogg så jag fick möjlighet att upptäcka din blogg! den är SÅ fin! Du är verkligen så bra på foto och vacker som en dag. Jag måste tipsa mina läsare om dig!
  Kram!

 4. 11 maj, 2017 / 17:15

  Tråkigt att den inte säljs! 🙁 Men bra tips!

  • dixiwonderland
   Författare
   12 maj, 2017 / 10:27

   Ja det känns skit tråkigt 🙁 Gillade verkligen den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.