3   7
0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32

Tommy Hilfiger – Mina nya sneakers


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Förra året köpte jag två par Tommy Hilfiger skor och detta året lär det bli fler. Jag älskar deras skor oavsett om det är flipflop, sandaler eller sneakers. Jag har väldigt känsliga fötter vilket är anledningen till varför jag hatar att köpa nya skor. Men jag är så glad att jag hittat ett skomärke som mina fötter verkar komma överens med. Utbudet är så himla stort och när skorna är så här snygga kan jag inget annat än le.

Som jag berättade i min video så är dessa i storlek 40 (jag har 39) och efter mycket googlande så kan jag inte hitta en enda hemsida som säljer hälinlägg. Jag vill ha inlägg som fyller ut mellanrummet mellan min häl och skon men dom jag hittar har man under hälen vilket är helt fel. Har ni några tips på hemsidor som säljer det jag letar efter eller har ni andra tips?


Last year I bought two pair of Tommy Hilfiger and I am sure that I will buy more this year. I love their shoes no matter if it´s flipflop, sandals or sneakers. I have very sensitive feet and that is the reason why I hate buying new shoes. But I am so happy that I finally found a brand that also my feet likes. They have so many different shoes and when they are this hot I can´t do anything else but smile.

I love their shoes no matter if it´s flipflop, sandals more sneakers. As I told you in this video I got the size 40 (I have 39) and after searching on google I can´t find a site that sells some kind of insoles. I need something to put between my heel and the shoe but all the insoles that I find are only to be under the heel. Do you have any tips on websites with the kind of insoles that I need?

14 Kommentarer

 1. 5 februari, 2017 / 09:45

  Riktigt snygga 🙂

 2. 5 februari, 2017 / 12:48

  gud vad snygga!!!

 3. 5 februari, 2017 / 14:48

  Åh vad snygga och jag älskar färgen! 😀 Kramis

 4. Katta
  5 februari, 2017 / 18:00

  Googla på heel liners om du vill kika på t.ex ebay.

  Det svenska ordet på det du söker är hälgrepp.
  https://www.minfot.se/varumarken/pedag-skoinlagg/pedag-gel-antislip-halgrepp som detta.

  Ett tips dock om du köpt för stora skor är att lägga i en hel inläggs-sula. Hitta nån bra och bekväm. Då kommer du högre med foten vilket gör att skon sitter bättre runt hela foten.
  Samma med hälinlägg (som du lägger i bakre delen av skon), då kommer hälen upp och det glappar mindre.
  : )

  • dixiwonderland
   Författare
   5 februari, 2017 / 18:19

   Åhh tusen tack för informationen och hjälpen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.