1   19
0   22
1   29
5   23
0   17
1   19
1   32
3   33

Mina mål 2024

Mina mål 2024

2023 börjar lida mot sitt slut. Detta blev året då min största dröm och mål i livet gick i uppfyllelse. Jag blev bostadsägare. Jag hade nästan gett upp hoppet men skam den som ger sig. Detta året har varit allt annat än en dans på rosor för mig. Jag har mått väldigt dåligt psykiskt detta året. Haft såna stora problem med stress, prestationsångest och min sömn att jag var tvungen att söka hjälp tillslut. Jag avslutade Vackra Buketter och mitt jobb som hundrastare för att bli anställd i en helt ny bransch. Man kan med andra ord säga att 2023 har varit en riktig jäkla berg och dalbana. Jag hoppas att 2024 blir ett mycket mer balanserat år för mig. Jag tänkte därför dela med mig av mina mål 2024.

Mina mål 2024

Spara pengar

Enda sedan jag var riktigt liten så har jag haft en dröm om att bli miljonär. Jag tror vi alla som barn har sagt att vi vill bli miljonärer när vi blir stora. Sen så kanske vissa tappar den drömmen medan andra faktiskt förverkligar den. Jag har inte så många drömmar kvar i mitt liv då jag redan har uppfyllt de jag haft. Men jag tänker att det kan vara ett kul mål att ha och stäva efter. Nu kommer jag inte lyckas att få ihop 1 miljon på ett år. Men jag tänker att jag kan ha som mål att försöka spara ihop 100.000 kronor under 2024.

Mina mål 2024

Sänka pengar till välgörenhet

Detta är något som jag har velat göra i så många år! Min plan är att donera varje månad till olika organisationer som ligger mig varmt om hjärtat. Jag älskar det som Mr Beast Philanthropy gör och då jag verkligen litar på Jimmy så känns det så roligt att kunna donera till olika organisationer som han hjälper. Sen vill jag även fokusera mycket på organisationer som hjälper djur. Via The Dodo finns en massa olika djurorganisationer över hela världen som man kan donera pengar till så jag kommer kolla där om jag kan hitta någon som jag känner extra för. Jag kommer även dela med mig om de organisationerna som jag donerar till i hopp om att inspirera er till att göra samma sak.

Investera i min hälsa

Detta året har varit ett väldigt jobbigt år för mig mentalt. Då mitt förflutna ser ut som det gör så är jag väldigt rädd för att må dåligt. Jag vill aldrig hamna där jag har varit för jag är rädd att jag aldrig skulle kunna ta mig ur det igen. I år vill jag fortsätta att fokusera på min hälsa. Inte bara fysiskt utan även psykiskt. Jag har kontakt med vården men jag tror också att jag behöver landa i allt som hänt. Jag har hela tiden fokuserat på framtiden istället för att leva här och nu. Det absolut viktigaste är att må bra och känna sig frisk och stark. Detta kommer verkligen bli mitt största fokus under 2024.

8 Kommentarer

 1. 30 december, 2023 / 20:48

  Alltid kul att läsa om andra mål och bli inspirerad 🙂

 2. 30 december, 2023 / 21:29

  Grattis till att bli bostadsägare. Jättefint ser det ut.
  Gott nytt år

 3. 1 januari, 2024 / 09:07

  Lycka till med dina nyårsmål – det kommer gå strålande! Jag tycker att du verkar vara en ”go, getter!”. Tänk om jag skulle kunna spara som du, vad spännande det skulle bli ganska snabbt 😀 100.000 på ett år, jag kan bara föreställa mig hur mina drömmar och mål skulle se ut då, mmmmm….!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 januari, 2024 / 08:55

   Jag investerar mina pengar på börsen så för att nå målet så behöver börsen gå bra 😄 Sen är inte summan man sparar det viktigaste utan att man sparar överhuvudtaget 🙂

 4. 3 januari, 2024 / 10:10

  Ta hand om dig fina du! Önskar dig ett fantastiskt 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.