3   31
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Mina hundvårdsprodukter som jag älskar / Yves Rocher rabattkod


Detta inlägget innehåller annonslänkar

With the code LOVE17 you get one product for free at Yves Rocher

Mina hudvårdsprodukter är från märket Hydra Vegetal. Jag har skrivit mycket om dessa men dom fungerar så himla bra. Just nu håller jag på och använder denna ansiktskrämen (Räddningen för känslig hud med rodnader! Denna lugnande, omedelbart återfuktande ansiktscrème dämpar och motverkar rodnader. Den milda, sköna formulan minskar hudens reaktivitet för en behagligare känsla och en jämnare hudton) som jag skrev om här. Det kommer en utvärdering på den när jag använt upp allt. Denna serien är anpassad för normal hy. Under ett event i Stockholm så gjorde event personalen från Yves Rocher en hudanalys på mig där dom kom fram till att denna serien passar mig bäst.

Sav från lönn och blå agave har visat sig ha fantastiska fuktbindande egenskaper. Tillsammans med det patenterade vegetabiliska ämnet betain kapslar de in stora mängder fukt i huden, för en varaktig, intensiv fukttillförsel (test in vitro). Fukten tränger ned på djupet, genom överhudens alla lager – även de mest uttorkade*. Resultatet är en fylligare, väl återfuktad hud som strålar av skönhet.


My skin care products are from the brand Hydra Vegetal. I have written a lot about them but they work so good. Right now I’m using this face moisturizer (Saving for sensitive skin with redness! This soothing, immediate moisturizing face cream dampens and prevents redness. The gentle, comfortable formula reduces skin reactivity to a more comfortable feel and a more even skin tone) which I wrote about here. It will evaluate it when I used it all. This series is designed for normal skin. During an event in Stockholm the event staff from Yves Rocher did a skin analysis on me where they came up with this series suits me best.

Maple sap of the blue agave and has shown to have great moisture retaining properties. Together with the patented vegetable substance betaine capsules the large amounts of moisture in the skin, for a lasting, intense hydration (in vitro test). The moisture penetrates deeply through the skin all layers – even the most parched *. The result is a fuller, well-moisturized skin that radiates beauty.

20 Kommentarer

 1. 13 februari, 2017 / 09:41

  Ohh ansiktskrämen måste jag testa och använda =D, jag har lite rodnader och färgskillnader

  • dixiwonderland
   Författare
   13 februari, 2017 / 09:57

   Jag har haft den under en lång tid nu men jag har inte märkt någon skillnad tyvärr :/ Tror man ska använda hela serien för att få resultat.

 2. 13 februari, 2017 / 11:00

  Jag har hört så mycket bra om det märket! Är väldigt sugen på att testa några produkter när mina nuvarande är slut ? trots att jag älskar dom jag har…?

  svar: åh jaha, tack för upplysningen! trodde inte det behövde vara över bilderna ? men tack då vet jag! ?

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2017 / 10:22

   Ja det kan alltid vara kul att testa nya produkter 🙂

 3. 13 februari, 2017 / 11:15

  Åh vilket bra tips på produkter!! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2017 / 10:22

   Dom har en massa olika serier så det finns nog något för alla 🙂

 4. 13 februari, 2017 / 12:19

  Har så många favoriter därifrån 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2017 / 10:21

   Hade du läst inlägget så hade du förstått att detta är mina hudvårdsprodukter som jag använder dagligen.

 5. 13 februari, 2017 / 14:40

  Tack för tipset! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2017 / 10:19

   Va glad jag blir att du tycker det 😀

 6. 13 februari, 2017 / 15:40

  det låter ju bra! Jag har haft proactive, men nu är det vitamin E-serien från The Body Shop som gäller.

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2017 / 10:19

   Jag har haft all från Proactive och Dermalogica men inget har funkat förrän nu när jag använder Yves Rochers produkter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.