1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Mina hårvårdsprodukter – Få en produkt helt gratis / rabattkod


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Här är hårvårdsprodukterna (Jojoba kallas även för “öknens guld”. Yves Rocher har valt att använda olja utvunnen ur kärnan från ekologiskt odlad jojoba. Oljan är oerhört rik på näring och skyddar mot yttre påfrestningar. Innehåller mer än 99 % ingredienser med naturligt ursprung.) som jag använder nu för tillfället. Jag berättade tidigare för er att jag länge hade mjäll så jag köpte ett mjäll schampoo i en mataffär men det var ett stort misstag! Helt plötsligt så gick jag från att tvätta håret en gång i veckan till att behöva tvätta det varannan dag för det var så fett. Som ni förstår är jag tillbaka hos Yves Rocher och där tänker jag stanna. Mitt favorit schampoo är detta som är framtaget för färgat hår.

Med koden LOVE17 får ni en vara helt gratis.


Here are my hair products (Jojoba is also called ”desert gold”. Yves Rocher has chosen to use oil extracted from the kernel of organic jojoba. The oil is extremely rich in nutrients and protect against external shocks. Contains more than 99% ingredients of natural origin.) that I use for now. As I told you before I had some problems with dandruff so I bought a schampoo in a food store and that was a big mistake! I went from washing my hair once a week to wash it every other day because it was so greasy. So ofc I went back to Yves Rocher and there is where I will be. My favorite schampoo is this one for colored hair.

With the code LOVE17 you get one product for free.

Dela

14 Kommentarer

 1. 10 februari, 2017 / 09:27

  Vad spännande produkter 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   11 februari, 2017 / 09:54

   Visst är det 😀 Beställde hem två andra schampoon nu så ska bli kul att testa dom 😀

 2. 10 februari, 2017 / 12:33

  Åh, vilket schampo skulle du rekommendera för att behålla (eller få ännu ljusare) blonda nyanser i håret? :))

  • dixiwonderland
   Författare
   11 februari, 2017 / 09:53

   När jag var blond så använde jag ett silverschampoo från Loreal som var super. Jag har dock inte varit blond på många många år och har aldrig använt YR produkter när jag var det. Hade jag varit du så hade jag mailat Yves Rocher (om du är intresserad av just deras produkter) och frågat vilket schampoo dom rekommenderar 🙂 Kram

 3. 10 februari, 2017 / 15:24

  Det låter som bra produkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.