1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Min nya blogg

img_9533

Det är få stunder i livet där jag är impulsiv.
Jag är en person som måste planera allt minst en vecka i förtid och hatar när saker inte går som jag planerat. Nu kan jag inte svara på om detta var impulsivt eller inte då det tagit 16 år att fatta detta beslutet men när det väl var taget så gick det fort.

Jag har valt att lämna Vione och stå på egna ben.
Det är dags för mig att sluta vara beroende av portaler och istället ta steget och sköta allt själv och jag tror detta är det bästa beslutet som jag kunnat ta. Naturligtvis känns det läskigt men samtidigt så känns det så fantastiskt roligt. Tyvärr kunde jag inte få med mig mitt gamla arkiv men det blir som en helt nystart. Jag har en helt ny design som jag älskar! Innehållet på bloggen kommer att förändras men bara till det bättre. Mitt mål är att leverera inlägg men väldigt hög kvalité. Jag har länge haft en bild i mitt huvud över hur jag vill att min blogg ska se ut och vilken uppfattning jag vill att man ska få och nu när jag har min youtube kanal och instastories så känner jag att jag äntligen kan ta detta steget. Hoppas att ni kommer tycka om detta nya äventyret och vill dela det tillsammans med mig.


There are few moments in life where I am impulsive.
I am a person who has to plan everything at least a week in advance and I hate when things don´t go as I planned. Now I can not say whether this was impulsive or not because it took 16 years to make this decision but when it was time it went fast.

I have chosen to leave Vione and stand on my own two feet.
It’s time for me to stop being dependent on portals and instead do things myself. Of course, it feels scary but at the same time it feels so much fun. Unfortunately I could not get me my old archive with me, but it will be a completely fresh start. I have a completely new design that I love! The content will change but only for the better. My goal is to deliver posts with very high quality. I have for a long time had an idea in my head of how I want my blog to look and the perception I want people to get and now that I have my youtube channel and instastories so I feel I can finally take this step. Hope you will enjoy this new adventure and want to share it with me.

 

Follow my blog with Bloglovin

Dela

33 Kommentarer

 1. 21 november, 2016 / 21:41

  Åh vad roligt! Önskar dig all lycka till med din nya blogg och det ska bli spännande att fortsätta följa dig! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   21 november, 2016 / 21:46

   Va glad jag blir. Det har varit en väldigt lång och jobbig dag. Så mycket att göra men nu tror jag att det mesta är på plats 😀 Känns underbart att vara tillbaka på wordpress igen!

 2. 21 november, 2016 / 22:18

  åh vad roligt, önskar dig all lycka! Ska bli roligt att följa din nya blogg 🙂

 3. 21 november, 2016 / 22:32

  Har också gått lite i de tankarna att skapa egen design och då ha en wp blogg eller så, men ja ej kommit dit =D

  • dixiwonderland
   Författare
   21 november, 2016 / 22:38

   Gör det! Varför låta en portal tjäna pengar på dig när du inte får något av dom? Jag är så glad över detta beslutet. Ja det kostar en del pengar men det är de värt 🙂

 4. 21 november, 2016 / 23:45

  Vad kul. Att ”stå på egna ben” är det bästa i längden 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2016 / 10:38

   Ja men det tror jag också! Eftersom detta är mitt jobb så känns det bäst att sköta det hela själv då man har full kontroll 😀

 5. 22 november, 2016 / 08:47

  Spännande, lycka till 🙂

 6. 22 november, 2016 / 09:45

  Hoppas det går bra med nya bloggen. Vad jag ser hittills ser det mycket bra ut 🙂

 7. 22 november, 2016 / 09:56

  lycka till =)

 8. Sara
  22 november, 2016 / 11:39

  Åh vad spännande! Stort lycka till =)

 9. Josefine
  22 november, 2016 / 13:11

  Kul med ny blogg! ett tips dock, be någon du känner som är bra på engelska att kolla igenom dina översatta texter. Det är många grammatiska fel och textstycken som ser konstiga ut.

  • dixiwonderland
   Författare
   22 november, 2016 / 13:34

   Mina anhöriga har bättre saker att göra än att gå igenom mina texter på deras fritid. Eftersom att engelska inte är mitt modersmål och jag har dyslexi så får man ha förståelse att det ibland inte blir korrekt 🙂

   • M
    23 november, 2016 / 12:49

    Vad roligt med din nya blogg och det känns verkligen som den går åt rätt håll! Det ska bli väldigt spännande att läsa framöver. När det gäller engelskan, så håller jag med att det skulle bli alldeles för mycket jobb för dina anhöriga att gå igenom översättningen. Visst är det en del fel, men jag tycker ändå att texten är tillräckligt bra för att någon som inte kan svenska ska förstå. 🙂

    Info-rutan i högerspalten kan det däremot vara värt att titta över lite eftersom den kommer att bli lästa av alla nya läsare. Några exempel är ”over sizesweaters” som stavas ”oversized sweaters” och ”yumi” som stavas ”yummy”.

 10. 22 november, 2016 / 15:09

  vad roligt och spännande, lycka till!

 11. Josefine
  24 november, 2016 / 13:53

  Jag menade inte att låta otrevlig, det var bara det att du skrev att du ville att det skulle vara högre kvalitet på denna bloggen och tänkte bara ge ett tips på hur du kan höja standarden lite genom att fixa engelskan! Jag visste inte att du hade dyslexi, menade verkligen inget illa även om jag ser nu att det kan uppfattas som en lite snäsig kommentar haha. Lycka till med bloggen i alla fall!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 november, 2016 / 16:11

   Det är alltid svårt att tyda text speciellt när jag inte har någon aning om vem det är som kommenterar då jag inte känner er läsare. Det har varit en väldigt jobbig vecka med flytten av bloggen samt att det är Black Friday vilket gör att jag har så mycket jobb som ska göras. När jag är trött så får jag svårare med texter men naturligtvis kan jag alltid bli bättre 🙂 Nu när jag bloggar på wordpress igen så har jag även ett rättstavningsprogram vilket jag inte hade tidigare så det kommer underlätta. Jag tar åt mig av kritiken och hoppas du får en fin kväll Josefine 🙂

 12. Samira
  25 november, 2016 / 13:21

  Grattis fina dixi och lycka till! Detta kommer du klara galant! Har precis tagit mod till mig att starta blogg själv och förstår nu hur mycket jobb det kräver. Är väldigt imponerad över dig! Kram!

  • dixiwonderland
   Författare
   25 november, 2016 / 13:26

   Men du måste ju länka din blogg så jag kan besöka den 😀 Tusen tack fina du. Vet att du hängt med i många år och jag blir lika glad varje gång du lämnar små avtryck 🙂 Kram fina du och hoppas du får en fin helg 😀

 13. 26 november, 2016 / 19:13

  Spännande och heja dig!

  • dixiwonderland
   Författare
   28 november, 2016 / 09:27

   Tack babe 😀 Jag är super nöjd och trivs jätte bra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.