0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Min Fredag startar med att jag börjar skura min grannes balkong

Min Fredag startar med att jag börjar skura min grannes balkong

Så min Fredag startar med att jag börjar skura min grannes balkong klockan 09:00 på morgonen. Som ni kunde läsa i mitt tidigare inlägg så får jag låna min grannes balkong nu när växterna ska aklimeras till att vara utomhus.

Jag har fått nyckeln hem till honom så att jag kan flytta ut alla växterna när han och barnen åker iväg på morgonen och sen så går jag och hämtar alla växterna innan de kommer hem igen. Jag vill naturligtvis inte vara där och störa dom varje dag. Och denna lösningen har fungerat perfekt. Jag frågade naturligtvis min granne om han ville ha betalt för att jag lånar balkongen. Men då skrattade han bara och sa at jag kunde väl baka något.

Min Fredag startar med att jag börjar skura min grannes balkong

Att göra något för någon annan är att göra något för en själv

Men snäll som jag är så nöjde jag mig inte med att baka en glass daimtårta till honom och hans tre pojkar. Jag bestämde mig för att skura rent hans balkong. Så tidigare i veckan varnade jag grannarna som har balkong under. Och imorse så satte jag igång. Det tog 1,5 timma att skrubba rent hela balkongen. Dock blev det inte perfekt för min svanskota som jag pajade förra helgen ute i Öresjö blev bara värre och värre då jag satt på huk när jag skurade. Nu ligger jag i sängen och har så fruktansvärt ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är en gammal skada som tyvärr kommer tillbaka.

Min Fredag startar med att jag börjar skura min grannes balkong

Kolla dessa före och efterbilderna

Min granne är ensamstående med tre pojkar. Och som ni vet så har jag aldrig haft en pappa men kunde jag önska så hade jag utan tvekan velat ha min granne som pappa. Han är en så himla fin person. Och det syns tydligt i hans pojkar för de är så otroligt artiga och snälla. Mitten pojken sa till mig efter att vi hade hälsat på varandra i trappen en dag ”Jag hoppas att du får en trevlig dag”. Vilken unge i 11 års åldern säger en sån sak till sin granne? Sen att min granne älskar anime lika mycket som vi gör är ju bara en match made in heaven.

Nu blev det mycket mysigare på deras balkong

Jag hoppas verkligen att han blir glad när han kommer hem idag från jobbet och ser balkongen. Jag är så otroligt tacksam för att han vill låna ut sin balkong till mig. Så detta var det minsta som jag kunde göra. Hade jag inte fått låna hans balkong så hade jag varit tvungen att springa upp och ner för alla trapporna, ställa ut alla odlingarna och sitta och vakta dom i flera timmar så ingen hade förstört dom. Så att få låna hans balkong underlättar enormt för mig. Och nu är det inte många veckor kvar. Kanske att vi kan börja plantera ut vecka 20.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.