0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Min älskade klänning

Efter tre långa veckor vem hade kunnat tro att klänningen skulle komma samma dag som vi skulle åka till Smögen. Jag var så säker på att all denna väntan skulle vara förgäves då jag inte trodde att klänningen skulle passa, men det gjorde den. Jag hade nog kunnat tagit en storlek mindre men jag är bara så glad över att jag äntligen har min älskade klänning. Är så glad att vi kunde fotografera den på älskade Smögen. Klänningen sålde slut lika fort som när den kom in första gången så jag kan tyvärr inte länka den men skulle den komma in igen så lovar jag att berätta. Detta blir förmodlingen sista sommarplagget som jag köper för i år. Nu längtar jag bara efter hösten.

After three long weeks who would have thought that I would get my dress the same day that we went to Smögen. I was so sure that all this wait would be in vain because I did not think the dress would fit, but it did. I could probably have taken a size smaller but I’m just so glad I finally have my beloved dress. I am so happy that we could shoot these pictures on Smögen. The dress was sold out just as fast as the first time when they got it so I can´t link to it. But if they get it back in stock I promise that I will link it to you. This will probably be my last summer clothing that I buy this year. Now I just want fall to come. 

26 Kommentarer

 1. 29 juli, 2017 / 20:25

  Åh vilken fin klänning 😀

 2. 29 juli, 2017 / 22:27

  Jättefina bilder

 3. 29 juli, 2017 / 23:17

  Åååh vilken fin!!! Satt verkligen supersnyggt på dig!! 🙂 Härligt att den dök upp tillslut och lagomt tills ni skulle åka. Underbara bilder 😀

 4. 30 juli, 2017 / 14:40

  Åå älskar din klänning super fint<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.