0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Mer Christmas spirit åt folket


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Boots/Duffy – Jeans/Liknande här – Tröja/Wildfox – Halsduk/Gjort den själv – Väska/Michael Kors

Idag orkade jag knappt gå upp ur sängen. Tur att man har en liten vovve som måste ut även fast det är kämpigt nu när jag är sjuk. Lyssnade på Rebecca & Vanessas senaste poddavsnitt och det knöt sig i hjärtat. Vanessa berättade att hon förlorade sin pappa i självmord och hela det avsnittet var tungt att lyssna på men samtidigt så tyckte jag det var så fint av Vanessa att dela med sig trots att det var så jobbigt för henne. Lyckades ta mig ner och skicka iväg vinsten som Gabriella vann och vet ni vad som stör mig? Människor som inte har någon som helst Christmas Spirit. Där stod jag i matkön med två produkter vilket kvinnan framför mig såg. Hon hade handlat för hela veckan men tror ni hon låter mig gå före i kön? Nej… Mer Christmas spirit åt folket, speciellt åt surisar som inte låter sjukisar gå före.


Today I could hardly get out of bed. Lucky me I have a cute little dog that needs to go out on his walks but it´s hard when I´m sick. Listened to Rebecca & Vanessa’s latest podcast and it was hard. Vanessa talked about when she lost her father in suicide and the whole section was heavy to listen to. But at the same time I thought it was so nice for Vanessa to share, even though it was so hard for her. I went down to the store to send away all the products that Gabriella won and do you know what disturbs me? People who have no Christmas spirit. There I stood in the food queue with two products which the woman in front of me saw. She had been shopping for the whole week, but do you think she lets me go ahead in the queue? No… More Christmas spirit to the people, especially to mean people that don´t let sick people go before them.

Dela

30 Kommentarer

 1. 18 december, 2017 / 17:33

  Å så fin du är! Och jaaa, är det någon gång man borde vara extra trevlig och snäll mot medmänniskor är det väl nu ? 😉

 2. 18 december, 2017 / 18:43

  Åh det är ju verkligen så tråkigt och jobbigt när man bara har två grejer och ser att den framför har tonn med grejer 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   19 december, 2017 / 09:36

   Ja speciellt när man är sjuk! Bara att gå till affären var jobbigt 🙁

 3. 18 december, 2017 / 19:11

  Vilken mysig outfit!
  men åh, jag själv brukar storhandla men när jag ser att någon med som du ställer sig bakom med bara ett fåtal saker de ska köpa så känner jag mig så dum över att dom skulle behöva stå där och vänta på mig så brukar vara snäll och släppa förbi dem, för vet ju liksom själv hur irriterad/uttråkad jag hade blivit om jag var den personen bakom xD

  • dixiwonderland
   Författare
   19 december, 2017 / 09:36

   Vi storhandlar också men vi kör alltid med scanner 😛 Men skulle jag stå i kön och se att någon bakom mig har 2 saker då låter jag dom gå före. Hon hade väl bara en dålig dag antar jag 😛

 4. 18 december, 2017 / 20:36

  Underbara bilder!Krya på dig vännen!
  Svar: Tack, grymma produkter verkligen!

 5. 18 december, 2017 / 20:50

  Krya på dig <33

 6. 18 december, 2017 / 21:05

  Åh huh vilket jobbigt avsnitt det måste varit, jag har gått igenom det med en förälder till någon som jag har mig väldigt nära och än idag gör det lika ont och man kan inte förstå. Och jaa, mer christmas spirit at folket, man blir galen på vissa 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   19 december, 2017 / 09:35

   Jag har faktiskt också fått gå igenom exakt samma sak som du så jag vet hur jobbigt och svårt det är som närstående :/ Tråkigt att det inte finns mer hjälp åt dom med psykisk ohälsa.

 7. 18 december, 2017 / 21:23

  Ja det är ju fördel att ha hund så. Man kommer verkligen ut också. Så snygg outfit och även du

 8. 18 december, 2017 / 21:28

  Finns allt för mycket surisar där ute haha! Hoppas du också får en bra vecka 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   19 december, 2017 / 09:29

   Jag vill bara bli frisk så jag slipper vara så här low on energy 🙁 Men snart hoppas jag!

 9. 18 december, 2017 / 21:54

  Usch så trist med en sur person i kön, man kan väl ändå vara lite vänlig i juletider!! Hoppas du snart blir frisk, kram!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   19 december, 2017 / 09:27

   Haha jaa det tycker jag också. Hon hade förmodligen en dålig dag men jag trodde att jag skulle svimma inne i butiken så jag hade verkligen uppskattat om jag hade kunnat gå föra.

 10. 18 december, 2017 / 22:44

  krya på dig <3

 11. 18 december, 2017 / 22:57

  Du är så himla fin! Kram

 12. 19 december, 2017 / 00:45

  Måste lyssna på det avsnittet alla pratar om det ! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   19 december, 2017 / 09:26

   Ja det var nog ett av de finaste poddavsnitten som jag någonsin hört 🙂

 13. 19 december, 2017 / 08:54

  Fyyy, så himla tråkigt!! Men krya på dig vännen!! Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   19 december, 2017 / 09:25

   Tack, snart frisk hoppas jag. Orkar inte med att vara dålig 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.