3   28
2   19
0   29
0   23
1   22
1   21
5   34
2   28

Matvanorna nu när jag arbetar på nya jobbet

Jag märker en enorm skillnad på mig idag jämfört med när jag var yngre och arbetade. Jag minns att jag tex tyckte det var jobbigt att jag behövde ta ut Bonzo på promenad direkt efter jobb och för att inte tala om laga mat. Idag när jag kommer hem så springer jag nästan upp för trapporna för jag vill bara pussa och gosa med min lilla pojk. Saknar honom varje dag som jag är ifrån honom och därför blir det så mysigt att vi tar en promenad tillsammans när jag kommer hem från jobbet.

Jag lagar också mat varje dag efter promenaderna med Bonzo. Förr när jag arbetade så somnade jag direkt när jag kom hem och jag orkade absolut inte laga mat. Men jag brukar göra storkok på Söndag. Då försöker jag se till att det blir 10 matlådor ungefär så att både jag och sambon har lunch för hela veckan. Och sen gör jag annan middag när jag kommer hem från jobbet. Detta har fungerat riktigt bra.

Jag föredrar att göra någon gryta tillsammans med ris. Som ni vet så har jag stora problem med min mage men ris fungerar väldigt bra. Sen blir det någon kyckling eller köttgryta till det. Hade varit väldigt roligt att veta hur ni gör? Gör ni matlådor, äter ni ute eller köper ni färdigmat?

Dela

4 Kommentarer

 1. Maria
  26 november, 2019 / 15:09

  Lagar mat i princip varje dag men gör alltid minst två extra portioner så det finns matlåda både till mig och sambon dagen efter. Men ibland orkar jag inte så då köper jag bara något färdigt på skolan och sambon på jobbet ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   29 november, 2019 / 07:10

   Förra veckan gjorde jag extra mycket så man hade lunch till jobbet men det varierar lite 😛 Matlådor blir det iaf 😀

 2. S
  27 november, 2019 / 20:43

  Gör nästan samma, jobbar skift så på ledigveckorna lagar jag mat varje dag.. annars matbackar på söndagar och storkok dag före stressig dag (med träningar typ) 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 november, 2019 / 07:09

   Kul 😀 Det gör ju att man sparar så mycket tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.