1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Många tankar kring företagande

Just nu befinner jag mig i en företagsbubbla. Har så många tankar kring företagande. Är tacksam över att google inte har en limit för hur mycket man får googla under en dag. Jag har börjat kontakta olika nätverk när det kommer till min youtube kanal. Till skillnad från så många andra så är jag inte intresserad av att resa och gå på event. Jag har varit på två event och det har varit väldigt mysigt. Men jag trivs bäst hemma. Jag har inget intresse av att bli känd och det gör att jag gärna undviker det offentliga.

För mig så handlar mitt jobb om att få utlopp av min kreativa sida. Jag har hela tiden trott att jag inte var en kreativ person tills jag insåg att allt jag gör är att få utlopp av min kreativitet. Jag skapar nya saker varje dag och det är något som är viktigt för mig. Att jobba med sociala medier handlar inte bara om att skapa nytt material. Du måste vara intresserad av företagande, kunna förstå statistik och veta vad folk vill ha just nu. Det som gör att vissa är större än andra på sociala medier handlar om förmågan att kunna expandera sitt företagande samtidigt som man behåller balansen mellan personlig och privat.

Min dröm med mitt skapande är att bygga långvariga arbetssamarbeten mellan mig och företag som vill jobba med mig som person. Jag vill skapa inlägg/videos där ni ska känna er välkomna oavsett hur ni ser ut. Ni ska bli inspirerade, vilja testa på det jag gör eller visar upp och jag vill att det ska ge er något. Jag tro stenhårt på min dröm för jag kan inte se mig själv göra något annat.


Right now I am in a business bubble. I have so many thoughts regarding business. I am so grateful that google don´t have a limit of how many times you can google in a day. I have been reaching out to several networks regarding my youtube channel. The different between me and many other influences is that I´m not into travel or go on events. I´ve been too two and they have been super sweet. But I rather just stay at home. I don´t have any interest in being famous and that´s why I try to not be in the public eye.

For me my work is to release all my creativity. I create new things every day and that is something that is important for me. To work with social media is not only to create. You need to be interested in business, understand statistic and know what people want right now. What makes some people bigger on social media is their ability to expand their businesses while retaining the balance between personal and private.

My dream is to create a long term collaboration between me and the companies that wants to work with me as a person. I want to create posts/videos where everybody can feel welcome no matter how you look like. I want you to feel inspired, wanna try what I do or show and I want you to feel that you get something back. I believe so much in my dream and I can´t see myself doing anything else in life.

16 Kommentarer

 1. 20 januari, 2017 / 09:20

  Ja fy det är hemskt, tycker så synd om dem som trillar dig och denna grabb vill verkligen, men hans kompisgäng håller ju på med droger så han tvingas ju avstå från dem, och svårt. Nä fy så hemskt med din vän =(

  jag skulle nog inte heller vilja gå på event och sådant, det känns liksom så ”stort” då eller vad man ska kalla det. Tycker du gör det på en bra nivå tycker det verkar roligt drivande som du lagt upp det, =D

  • dixiwonderland
   Författare
   20 januari, 2017 / 14:14

   Så hemskt är det, hoppas det kommer gå bra för honom 🙂

 2. 20 januari, 2017 / 09:42

  Bra inlägg! Tycker att du är så duktig som håller på med både youtube och bloggen, själv skulle jag aldrig klara av det hahah 🙂

 3. 20 januari, 2017 / 12:02

  Lycka till 😀

 4. 20 januari, 2017 / 12:59

  Vilket intressant och bra inlägg! 🙂

 5. 20 januari, 2017 / 13:46

  Så himla bra skrivet ! 🙂

 6. 20 januari, 2017 / 14:00

  sv: ångrar mig, blev inte alls snyggt med designen så fick inte till det så bra 😉

 7. 20 januari, 2017 / 14:12

  Tror verkligen du kan nå upp till din dröm !:

 8. 21 januari, 2017 / 09:03

  jag tycker det känns så läskigt med eget företag..lycka till!

  • dixiwonderland
   Författare
   21 januari, 2017 / 10:21

   Ja det gör ju det. Därför jag är egenanställd då det är så mycket enklare. Velar fram och tillbaka hela tiden men än så länge får det ligga på hyllan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.