1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Lily and Rose


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Skinjacka / Tröja / Kjol / Örhänge / Örhänge / Armband / Väska / Skor / Klackar

Jag längtar så otroligt mycket efter våren nu. Saknar att kunna gå ut i bara ben. Vill så gärna investera i nya plagg som kan lyfta hela min garderob för jag gissar att ni är lika trötta på att se mina svarta leggings som jag. Det är så himla svårt för mig att hitta byxor. Jag är kort och tjock vilket är raka motsatsen till alla byxor/jeans.

En annan sak som jag måste berätta för er är att Nelly har fått in Lily and Rose. Jag vet att många av er älskar deras smycken och jag tycker det är så kul att dom kommit in hos andra försäljare.

I long so much for spring now. Miss being able to go out in bare legs. So want to invest in new garments that can lift my entire wardrobe, I guess you are as tired of seeing my black leggings as me. It’s so very hard for me to find pants. I’m short and thick, which is the opposite of all trousers/jeans.

One thing that I must tell you is that Nelly is now selling Lily and Rose. I know that many of you love their jewelry and I think it´s so much fun that they are expanding to selling at other stores.

17 Kommentarer

 1. 24 februari, 2017 / 09:51

  Hur är det att blogga på wordpress, är det en enkel plattform? 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2017 / 10:48

   Jag ÄLSKAR det! Jag kan rekommendera vem som helst oavsett storlek på blogg att köpa ett webbhotell och blogga självständigt. Tänk dock på att du ska ha wordpress.org och inte wordpress.com då dom har olika regler gällande annonsering. Om du söker på ordet wordpress i min blogg så kommer du hitta flera olika inlägg där jag ger mina bästa tips gällande det hela 🙂 Kram

 2. 24 februari, 2017 / 10:09

  Snyggt!!
  sv: Tack och tack att du sa det! Hade inte bra koll på såna regler! <3
  Trevlig helg!

 3. 24 februari, 2017 / 10:56

  Amen tell me about it! Så svårt att hitta jeans när man inte har den perfekta modellkroppen. Jag är riktigt lång och kurvig, allt som passar på mig är antingen för litet eller för långt.

 4. 24 februari, 2017 / 11:07

  Tack så mycket! 🙂

  Fina saker! 🙂

 5. 24 februari, 2017 / 11:15

  Så kul att Nelly fått in dom ?

 6. 24 februari, 2017 / 12:43

  så fint, älskar rosa!

 7. 24 februari, 2017 / 13:53

  Vill också ha vår 😀

 8. 24 februari, 2017 / 13:55

  Åh jag vill ha allt från kollaget! <3 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.