2   17
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Lemonad Sparkling Mojito + 20% rabatt på Smeg

Innehåller reklamlänkar för Cervera.se

I Fredags var det dags att poppa första flaskan som jag fick hem denna veckan. Ni som är sugna på att testa Lemonad Sparkling Mojito så hittar ni den här och Stylemood hade även fått in en ny smak för i år Rabarber. Och ska man dricka gott så behöver man också ha fina glas. Såna detaljer tycker jag är så himla viktigt. Hittade dessa fina champagneglasen från Zwiesel som just nu är på rea. Du får ett 6-pack som är nedsatta med 40%. Hittade även detta glaset från Magnor som påminner mycket om de som jag har på bilden.

Lemonad Sparkling Mojito + 20% rabatt på Smeg

Igår hade vi fin besök här hemma. Efter 8 månader ifrån varandra så fick jag äntligen några timmar tillsammans med min älskade Smilledillen. Hon och Hugo är de enda som jag inte har träffat sedan de slutade hos mig. Smilla slutade då hennes ägare gick i pension och Hugo har flyttat. Var rädd att Smilla inte skulle känna igen mig men herregud va glad hon blev. Och det blev jag också. Jag saknar mina promenader med hundarna så himla mycket. Förhoppningsvis så kommer det bli fler hundar längre fram. Men jag känner mig otrolig glad över att mina tidigare kunder hör av sig till mig när de behöver mig.

Lemonad Sparkling Mojito + 20% rabatt på Smeg

Innan jag avslutar så måste jag tipsa om detta otroliga erbjudandet! Idag får ni 20% rabatt på Smeg. Erbjudandet gäller endast idag och ni behöver använda koden SMEG för att aktivera erbjudandet. Detta är en riktigt bra rabatt. Smeg är ett otroligt stort och populärt varumärke när det kommer till köksredskap. De kostar en del så därför hoppas jag att ni får nytta av denna rabtten.

6 Kommentarer

 1. 2 juni, 2024 / 10:54

  Mums vad gott!

 2. 2 juni, 2024 / 21:49

  Så gulligt att hon kände igen dig, men en hund glämmer inte dem som de gillar. Fint att du fick träffa dem. Förstår att du saknar dina hundpromenader. Rart att de hör av sig till dig och att du har den fortsatta kontakten.

  Fin du var i klänningen, vart är den ifrån?

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juni, 2024 / 09:00

   Den är från Ellos men tyvärr 2 år gammal så den går ej att köpa längre :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.